Logo-youngadults-site

Kritiek op tweede seizoen Bridgerton

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Het tweede seizoen van Bridgerton is nog niet eens verschenen op Netflix, toch is er nu al veel kritiek op het aankomende seizoen.

Wat is er aan de hand?

Nadat vorige week de eerste beelden van het tweede seizoen zijn verschenen, zijn sommige mensen boos op de manier waarop een nieuwe familie wordt neergezet. Het gaat om de familie Sharma, die bestaat uit de zusjes Kate, Edwina en Mary. De dames maken kennis met de ton en doen dat in jurken die je ook bij Daphne of andere Bridgerton-personages hebt gezien. De kleedjes mogen dan wel prachtig zijn, volgens kijkers passen ze niet bij de achtergrond van de dames.

‘Ze hadden toch zeker interessantere kostuums voor de meisjes kunnen hebben? Ze veranderden hun achternaam en etniciteit. Kregen ze maar kostuums die zich onderscheiden van de rest om het een beetje interessant maken? Deze zien eruit alsof het gerecyclede outfits van Daphne zijn’, twittert een kijker.

Het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’ is vanaf 21 oktober te zien op Netflix.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Livia Peeters

Livia Peeters

Livia Peeters (28) woont in Berchem in België. Ze is leerkracht Nederlands in de eerste graad in een school in Brussel. In haar vrije tijd is ze enorm graag bezig met boeken lezen, vooral YA.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.