Langverwachte trailer Bridgerton seizoen 2

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

We hebben er lang op moeten wachten, maar hier is het dan ein-de-lijk. De eerste beelden van het tweede seizoen van Bridgerton zijn er.

Aan het begin van de eerste lockdown veroverde de ondertussen zeer bekende serie Bridgerton de harten van mensen over heel de wereld. Al snel werd er dan ook een tweede seizoen aangekondigd. Wanneer dat tweede seizoen er aan komt, weten we nog niet. We weten wel al dat het ergens voor 2022 zal zijn.

Het verhaal

Zoals je ondertussen waarschijnlijk weet, is Bridgerton gebaseerd op de mega-populaire en achtdelige boekenreeks van schrijfster Julia Quinn. In elk boek staat er een ander lid van de Brigerton-familie centraal. In het eerste seizoen volgden we Daphne, die slechts één doel in haar leven had: het vinden van een geschikte huwelijkskandidaat. Tot ze natuurlijk de aantrekkelijke hertog Simon Basset leerde kennen. Maar vergeet voorlopig haar zoektocht, want in het tweede seizoen staat Anthony Bridgerton centraal!

Bekijk hier alvast de trailer van het tweede seizoen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Livia Peeters

Livia Peeters

Livia Peeters (26) komt uit een stadje in België. Momenteel studeert ze lerarenopleiding secundair onderwijs in Brussel. In haar vrije tijd is ze enorm graag bezig met boeken lezen, vooral YA.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Heb je het al gehoord? De Ash Princess-serie van Laura Sebastian wordt toch nog afgemaakt in het Nederlands! Wil jij een exemplaar kopen plus originele boekenlegger en artwork-kaart? Klik op onderstaande knop.

Of bestel hem bij je favoriete boekhandel!

Volg ons

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Langverwachte trailer Bridgerton seizoen 2

  1. […] vorige week de eerste beelden van het tweede seizoen zijn verschenen, zijn sommige mensen boos op de manier waarop een nieuwe […]

Geef een antwoord

Join us

Get your account today