Logo-youngadults-site

Er komt een vierde seizoen van Sex Education

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Nadat nog niet zo lang geleden het derde seizoen op Netflix verscheen, is er alweer goed nieuws over de serie. De makers hebben namelijk bevestigd dat er ook een vierde seizoen komt van de populaire tienerserie. Afgelopen maand verscheen er ook al een fictieboek rond de serie, namelijk Sex Education: De Roadtrip. Later dit jaar komt uitgeverij Moon Young Adult daarnaast met een non-fictieboek geïnspireerd door de reeks.

Het vierde seizoen

Dat nieuws maakte het streamingplatform bekend tijdens hun fanevenement Tudum! Dat er een nieuw seizoen komt, is wellicht geen verrassing door het grote succes van de serie. De timing is dat wel! De aankondiging komt namelijk een week na de release van het derde seizoen.

Waarover gaat Sex Education?

Sex Education is een Britse tienerserie die zich afspeelt op de Moordale Secondary School. We volgen voornamelijk het leven van Otis, Eric, Aimee en Maeve. In het eerste seizoen starten Otis en Maeve een ’therapy clinic’ op waarin Otis studenten helpt met hun seksuele problemen. Dat eerste seizoen verscheen in 2019 op het streamingplatform en werd door meer dan veertig miljoen kijkers wereldwijd bekeken. De serie is erg populair en baanbrekend omdat er veel thema’s bespreekbaar gemaakt worden.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.