Nieuwe series op Netflix in september 2021

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

September belooft een mooie maand te worden wat betreft nieuwe series op Netflix. Zo verschijnt eindelijk het eerste deel van het vijfdeseizoen van La casa de papel en een nieuw seizoen van Sex Education.

La casa de papel – seizoen 5 deel 1

Op 3 september verschijnen de eerste vijf afleveringen van het vijfde en laatste seizoen van La casa de papel! Op de andere vijf afleveringen moeten we nog wachten tot 3 december. De reden dat het het laatste seizoen is, is omdat de acteurs door de serie erg bekend geworden zijn waardoor het moeilijker is geworden om alle sterren samen te brengen om nog meer seizoenen te maken. De trailer belooft alvast dat het een erg spannend slotseizoen zal worden.

Into the night – seizoen 2

Na het succes van het eerste seizoen kwam al snel de mededeling dat er een tweede seizoen in de maak was van de serie van Belgische makelij. Dat seizoen is vanaf 8 september te bewonderen op het streamingplatform. In het eerste seizoen volgden we hoe passagiers aan boord van een vliegtuig proberen om de zon te vermijden door de wereld rond te vliegen.

Sex Education – seizoen 3

Voor de fans van Sex Education is er goed nieuws: het nieuwe seizoen is vanaf 17 september te zien op Netflix. Onlangs werd trouwens door uitgeverij Moon Young Adult aangekondigd dat ze de boeken gebaseerd op de serie ook zullen uitgeven. Zo verschijnt Sex Education: De roadtrip ook in september in de boekhandel.

Blood & Water – seizoen 2

Nog meer vervolgseizoenen die verschijnen: het tweede seizoen van Blood & Water. Deze dramaserie, die regelmatig vergeleken wordt met Gossip Girl, gaat over de zestienjarige Puleng Khumalo die start aan een privéschool in Kaapstad. Ze wilt er bewijzen dat een zwemster van de privéschool haar zus is die na haar geboorte werd ontvoerd.

Naar welk nieuwe seizoen dat in september 2021 op Netflix verschijnt kijk jij het meeste uit?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 19 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Momenteel studeert ze Toegepaste Economische Wetenschappen. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Het zinderende vervolg van Heks van vuur en oorlog is nu uit! De jonge heks Lara Polaris komt voor nieuwe uitdagingen te staan als zij de rol van rebellenleider op zich moet nemen. Klik op onderstaande knop.

Of bestel hem bij je favoriete boekhandel!

Volg ons

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Nieuwe series op Netflix in september 2021

  1. […] Nadat nog niet zo lang geleden het derde seizoen op Netflix verscheen, is er alweer goed nieuws over de serie. De makers hebben namelijk bevestigd dat er ook een vierde seizoen komt van de populaire tienerserie. Afgelopen maand verscheen er ook al een fictieboek rond de serie, namelijk Sex Education: De Roadtrip. Later dit jaar komt uitgeverij Moon Young Adult daarnaast met een non-fictieboek geïnspireerd door de reeks. […]

Geef een antwoord

Join us

Get your account today