Logo-youngadults-site

Ciara Smyth live op Instagram met Young Adults

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Aanstaande zondag zal het eerste live interview van Young Adults plaatsvinden op Instagram. Redacteurs Livia Peeters en Louise Rademaker interviewen Ciara Smyth op YALFU – het young adult festival van Nederland. Het interview zal tussen 14:00 en 15:00 live te volgen zijn op ons Instagram-kanaal @youngadultsnl. Eerder recenseerde Louise al het boek De falling in love montage.

Smyth en De falling in love montage

Ciara Smyth wordt geïnterviewd over haar young adultroman De falling in love montage. Het verhaal gaat over de cynische Saoirse (17) die niet meer gelooft in de liefde. Ze is vastbesloten om nooit meer aan een serieuze relatie te beginnen. Tot ze op een eindexamenfeestje Ruby ontmoet. Die daagt haar uit tot een experiment: een zomer vol klassieke dates die zo in een romantische comedy zouden passen, en die eindigt zodra vakantie voorbij is – geen verwachtingen van eeuwige liefde, geen gebroken harten, geen gezeur.
Klinkt als een perfect plan, maar Ruby en Saoirse vergeten één ding: aan het einde worden de personages in de film altijd écht verliefd.

Heb jij geen kaartje voor YALFU weten te bemachtigen of kon je helaas niet naar het festival gaan wegens andere verplichtingen en mis je de gelegenheid om Ciara Smyth te ontmoeten? Kijk dan naar het live interview op onze Instagram!

Over de auteur

Ciara Smyth studeerde o.a. drama, lesgeven en daarna sociale wetenschappen aan de universiteit. Ze dacht dat ze niet wist wat ze later wilde worden. Ze werd schrijfster, zodat ze niet volwassen hoefde te worden.

Ze houdt van jiggen (werkwoord: een legpuzzel maken), slecht viool spelen en serieuze gesprekken voeren met haar huisdieren. Ciara woont al meer dan tien jaar in Belfast en weet nog steeds niet echt de weg.

Interviewvragen van jou aan Ciara Smyth

Livia en Louise zullen tevens wat lezersvragen aan de auteur stellen. Heb jij nog een dringende vraag aan Ciara Smyth waarop jij graag antwoord wilt? Laat het hieronder weten en wie weet kiezen Livia en Louise jouw vraag uit om aan Ciara Smyth te stellen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.