Logo-youngadults-site

Deze films en series komen in augustus op Netflix

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Het is inmiddels augustus en ook deze maand komen er weer heel wat nieuwe films en series op streamingplatform Netflix. Wij lichten er enkele uit.

The Kissing Booth 3

Na het succes van The Kissing Booth één en twee komt op 11 augustus de derde film op Netflix. Daarin moet Elle één van de moeilijkste beslissingen in haar leven nemen: met haar BFF Lee naar de universiteit gaan of verhuizen naar de andere kant van het land om bij haar vriendje te gaan wonen?

Valeria – seizoen 2

Ook verschijnt het tweede seizoen van Valeria op Netflix. Deze serie is gebaseerd op de gelijknamige boeken van Elisabet Benavent. Dit tweede seizoen belooft opnieuw veel liefde en drama te bevatten.

Nevertheless, – seizoen 1

Wie op zoek is naar een romantische serie kan vanaf 29 augustus terecht bij het eerste seizoen van het Koreaanse “Nevertheless,”. Zij gelooft niet in de liefde maar wil toch een relatie. Hij vindt relaties maar lastig maar wil flirten. Kunnen ze allebei krijgen wat ze willen?

Riverdale – seizoen 5 deel 2

Tot slot is er ook goed nieuws voor de fans van Riverdale: het tweede deel van seizoen vijf is vanaf deze maand te zien. De afleveringen verschijnen namelijk wekelijks vanaf 12 augustus.

Natuurlijk zullen er nog meer films en series in augustus op Netflix komen. Zo komt bijvoorbeeld ook het vierde seizoen van Good Girls op Netflix en is het ook wachten op de nieuwe serie van Marie Kondo: Sparking Joy.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.