Logo-youngadults-site

Bridgerton: seizoen 3 en 4 bevestigd

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

De productie van het tweede seizoen van de populaire Netflix-serie Bridgerton is nog bezig en er is nieuws. Lady Whistledown kondigt aan in de society krant dat het derde en vierde seizoen komt.

Een releasedatum van het derde en vierde seizoen van Bridgerton weten we nog niet. Wel weten we al dat het tweede seizoen eind 2021 van start gaat. Seizoen drie en vier worden dus vermoedelijk in 2022 verwacht.

Het tweede seizoen Bridgerton

Momenteel weten we nog niet wie er in het derde en vierde seizoen zal meespelen. We weten wel dat er in totaal vijf nieuwe castleden zijn toegevoegd aan het tweede seizoen. Regé-Jean Page, die Simon speelt, zullen we in het tweede seizoen niet terug zien. Hij liet The Hollywood Reporter weten dat de deur openblijft voor een eventuele terugkeer van The Duke of Hastings, dus er is nog hoop dat we hem nog te zien zullen krijgen in een later seizoen.

Geen verrassing

Het is dan niet van Netflix’ gewoonte om series zo snel met meerdere seizoenen te verlengen, toch komt het nieuws niet als een volledige verrasing. Het is namelijk de succesvolste reeks ooit voor de streamingdienst met een recordbereik van 82 miljoen abonnees.

Bovendien kunnen er ook nog heel wat seizoenen volgen. Bridgerton is namelijk gebaseerd op de boekenreeks die uit acht delen bestaat. Elk van die boeken draait rond één van de kinderen van de familie Bridgerton. De reeks lijkt dit ook zo te gaan doen. Zo draaide het eerste seizoen rond het koppel Daphne Bridgerton en Simon Bassett.

Trailer

Er is momenteel nog geen officiële trailer van het tweede seizoen. Wel is er een teaser, die kan je hieronder bekijken. Ben jij ook benieuwd naar de volgende seizoenen? Heb je de boeken gelezen? Laat ons weten wat je ervan vond!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Livia Peeters

Livia Peeters

Livia Peeters (28) woont in Berchem in België. Ze is leerkracht Nederlands in de eerste graad in een school in Brussel. In haar vrije tijd is ze enorm graag bezig met boeken lezen, vooral YA.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.