Geplaatst op Geef een reactie

De voordelen van onbeantwoorde liefde wordt verfilmd

De voordelen van onbeantwoorde liefde van Love, Simon schrijfster Becky Albertalli wordt verfilmd. Dat maakte nieuwssite Variety gisteren bekend. Eerder werd ook al haar boek Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld verfilmd als Love, Simon en werd de Disney+-serie Love, Victor gelanceerd die een spin-off is op Love, Simon.

De verfilming zal geschreven worden door Hillary Shakespeare en Anna-Elizabeth Shakespeare, die eerder meewerkten aan de film Soundtrack to Sixteen. Becky Albertalli zal ook aan de film meewerken als executive producer.

Over het boek

De voordelen van onbeantwoorde liefde

Het boek vertelt het verhaal van de zestienjarige Molly die nog nooit een jongen heeft gezoend. Er zijn 26 jongens die ze leuk vindt, maar ze heeft geen één van hen gezoend. Volgens haar tweelingzus Cassie moet ze er gewoon voor gaan, maar zij heeft makkelijk praten. Zij flirt met elk meisje dat ze leuk vindt. Wanneer Cassie Mina is ze voor het eerst écht verliefd. Daardoor voelt Molly zich nog eenzamer. Cassie en Mina zijn vastberaden om een einde te maken aan Molly’s reeks van onbeantwoorde liefdes en koppelen haar aan Will, een vriend van Mina. aar als Molly ondertussen ook steeds meer tijd doorbrengt met Reid, haar schattige, nerdy collega, wordt het ingewikkeld. Ze moet besluiten of ze het advies van anderen opvolgt… of haar eigen hart volgt.

Becky Albertalli’s boeken

De voordelen van onbeantwoorde liefde, de vertaling van The Upside of Unrequited, is het tweede boek dat Becky Albertalli schreef. Onlangs verscheen haar nieuwste boek: Kate in Waiting. Daarnaast verschijnt in december van dit jaar Here’s to us, het vervolg op Wat als dit het is. Van dat boek werd onlangs de cover bekendgemaakt.

Bron: Variety

Geef een reactie