Logo-youngadults-site

Release datum seizoen 4 Élite

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Na lang wachten op het vierde seizoen van Élite, kondigde streamingsdienst Netflix aan wanneer we ons eraan mogen verwachten. Dat deed Netflix met een teaser waar we al enkele dingen uit kunnen opmaken. Netflix deelde ook heel wat foto’s uit die nieuwe afleveringen.

Het verhaal van Élite

Samuel, Nadia en Christian, drie studenten uit het arbeidersmilieu, krijgen een beurs om naar een elitaire school te gaan nadat hun school ingestort is door een constructiefout. De nieuwe school, Las Encinas, is de meest exclusieve privéschool in Spanje. De rijke kinderen die daar studeren zien hen niet graag komen, maar ze sluiten al snel vriendschappen met hen, wat tot afgunst leidt van anderen.

Al snel blijkt een mysterieuze moordenaar de school onveilig te maken. Maar dat blijkt wel het minste probleem van de studenten van Las Encinas te zijn… De combinatie van drama, misdaad en romantiek bleek al snel een hit te zijn.

Cast seizoen 4 Élite

In het derde seizoen namen we in de laatste aflevering afscheid van heel wat studenten, maar gelukkig wordt de cast van Élite in het vierde seizoen aangevuld met nieuwe gezichten. Naast Ander, Cayetana, Samuel, Omar, Rebeka en Gúzman, die hun diploma nog niet op zak hebben, zien we dit jaar vier nieuwe acteurs op de exclusieve privéschool Las Encinas. Zo zien we onder anderen acteurs Pol GranchCarla DíazManu Rios Fernandez en Martina Cariddi.

Dat de personages voor heel wat drama zullen zorgen, blijkt uit de aankongigingsvideo. Daarin zien we hoe Samuel en Guzmán voor hetzelfde meisje lijken te vallen, iemand tussen Omar en Ander komt te staan, dat ook Cayetana een nieuwe love interest heeft en dat Rebeka een nieuwe vriendin heeft met wie ze vast heel wat stoten zal uithalen.

Releasedatum

De officiële trailer van het vierde seizoen van Élite, is er nog niet. Wel postte Netflix een teaser die je hieronder kan bekijken. We weten ondertussen ook dat het vierde seizoen op vrijdag 18 juni op Netflix te zien zal zijn. Nog even wachten dus, maar tot dan kan je misschien de vorige seizoenen (her)bekijken.

Bron: [glamour]

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Livia Peeters

Livia Peeters

Livia Peeters (28) woont in Berchem in België. Ze is leerkracht Nederlands in de eerste graad in een school in Brussel. In haar vrije tijd is ze enorm graag bezig met boeken lezen, vooral YA.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.