Bibliotheek Almere organiseert online Young Adult event

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

De nieuwe bibliotheek organiseert komende zaterdag 10 april een online Young Adult event. Vorige jaren organiseerde de bibliotheek van Almere ook al jaarlijks een evenement en dit keer doen ze dat helemaal virtueel. Van 10u tot 16u30 kan je virtueel door kraampjes snuisteren, je workshops volgen van bekende Young Adult auteurs én je kan deelnemen aan de pubquiz.

Shoppen

Op het evenement zullen verschillende shops aanwezig zijn die onder andere kaarsen, boekenleggers en booksleeves verkopen. De kraampjes waar je al je aankopen kan doen zijn Anotherview, Basically Britt, Books Art Liberty, Igniting Imagination, Letters & Lights en Till & Dill.

Masterclasses

Natuurlijk zijn er ook workshops. Zo kan je om 10u een workshop volgen van De Zwendelprins-schrijfster Rima Orie over het schrijven van een YA-fantasy. Om 12u30 is het de beurt aan Astrid Boonstoppel (o.a. De academie) en vertelt ze over hoe je gemene personages creërt. Daarna is het om 14u aan Daniëlle Bakhuis, bekend van onder andere De executie, die een workshop geeft over hoe je aan inspiratie voor een boek kan komen. Daarnaast is er ook nog een workshop om 10u van Emmy van Ruijven van Zon en maan die tips & trucks geeft over hoe je een recensie schrijft. Tot slot kan je gedurende de hele dag een snelportret laten maken bij Anouk van Anotherview.

Verder volgt er ook nog een pubquiz, een Q&A met Rima Orie en Daniëlle Bakhuis en de nodige portie muziek. Voor updates over wat er nog te beleven valt, hou je best de site van de bibliotheek in de gaten.

Bron: De Nieuwe Bibliotheek

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 19 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Momenteel studeert ze Toegepaste Economische Wetenschappen. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Heb je het al gehoord? De Ash Princess-serie van Laura Sebastian wordt toch nog afgemaakt in het Nederlands! Wil jij een exemplaar kopen plus originele boekenlegger en artwork-kaart? Klik op onderstaande knop.

Of bestel hem bij je favoriete boekhandel!

Volg ons

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een antwoord

Join us

Get your account today