Logo-youngadults-site

Films en series in december op Netflix

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Er komen elke maand een heleboel nieuwe series en films op Netflix. Lees hier welke series en films in december op Netflix komen!

Jumanji: Welcome to the Jungle

Jumanji: Welcome to the Jungle begint als er vier tieners moeten nablijven en de schoolkelder moeten opruimen. Daar vinden ze het videospel ‘Jumanji’ en ze besluiten het te spelen. Zodra ze hun spelers gekozen hebben, worden ze in het magische spel gezogen. Ze komen terecht in een jungle waar hen heel wat gevaren te wachten staan. Ben jij ook benieuwd? Vanaf 2 december staat deze film op Netflix.

Fierce

Een getalenteerde jonge zangeres wordt meteen een sensatie als ze meedoet aan een populaire talentenjacht. Al is dat niet haar bedoeling. Zij wil maar één ding: de liefde van haar vader die in de jury zit voor zich winnen. Deze film kan je vanaf 2 december bekijken op Netflix.

Do Do Sol Sol La La Sol

Deze Koreaanse serie staat vanaf 3 december op Netflix. Do Do Sol Sol La La Sol gaat over een rijke pianiste die alles kwijtraakt, maar in een klein stadje vindt ze hoop, liefde en een thuis.

Selena: The Series

Voordat ze de koningin van Tejano muziek werd, was Selena Quintanilla een jong meisje uit Texas met grote dromen en een fenomenale stem. Selena: The Series laat haar verhaal zien hoe ze begon met kleine concerten en hoe ze de meest succesvolle vrouwelijke Latijnse artieste werd. Deze serie staat vanaf 4 december op Netflix.

De familie Claus

De familie Claus gaat over Jules Claus die helemaal niet van Kerstmis houdt. Nadat zijn vader vorig jaar overleed, wil hij niets meer te maken hebben met de zogenaamde ‘mooiste tijd van het jaar’. Hij, zijn moeder en zijn zusje verhuizen van Nederland naar België om dichter bij hun Vlaamse opa te zijn. Eenmaal daar ontdekt Jules een magisch familiegeheim. Welk geheim dat is en wat er nog meer gaat gebeuren, kan je vanaf 7 december op Netflix bekijken.

In deze film zien we heel wat Belgische en Nederlandse bekendheden! We zien onder andere Josje Huisman (The Masked Singer), Renée Soutendijk (Moordvrouw), Eva Van der Gucht (Oogappels), Janne Desmet (The Twelve), Stefaan Degand (De Ronde, Eigen Kweek), Bert Haelvoet (De Dag, Torpedo), Sien Eggers (Spitsbroers), Carly Wijs (De belofte van Pisa), Wim Willaert (Undercover), Carly Wijs en Pommelien Thijs (#Likeme).

Om te weten welke nieuwe kerstfilms er in 2020 nog op Netflix verschenen, klik je hier.

Alice in Borderland

Vanaf 10 december kan je kijken hoe een jongen die geobsedeerd is door videogames zich met twee vrienden plots in een parallelle versie van Tokyo bevindt. Om te overleven moeten zij en anderen deelnemen aan dodelijke spelletjes.

The Prom

Deze muzikale film kan je vanaf 11 december bekijken op Netflix. Enkele Broadway-sterren bundelen hun krachten om een tiener die met haar vriendin naar het schoolbal wil gaan, bij te staan.

Tiny Pretty Things

Vanaf 14 december staat de serie Tiny Pretty Things op Netflix. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek. Tiny Pretty Things speelt zich af op de elite balletacademie Archer School of Ballet, een academie die ook nog eens nauwe connecties heeft met het befaamde dansgezelschap City Works ballet. Dansers vanuit verschillende achtergronden studeren aan de befaamde dansacademie waar ze met elkaar concurreren om het te maken in de wereld van dans. Het verhaal focust zich op drie van de danseressen: Bette, June en Gigi.

Bridgerton

Bridgerton is gebaseerd op de populaire boekenreeks. Het verhaal volgt de acht hechte broers en zussen van de machtige familie Bridgerton op hun zoektocht naar de liefde. Daphne Bridgerton is de oudste dochter van deze machtige familie uit Londen. Ze betreedt de huwelijksmarkten en haar ouders gaan op zoek naar een geschikte kandidaat. Ze hoopt tegelijk zelf ook de ware liefde te kunnen vinden. De serie is vanaf 25 december te bekijken op Netflix.

Chilling Adventures of Sabrina: Part 4

Vanaf 31 december kan je naar Chilling Adventures of Sabrina: Part 4 kijken. Tienerheks Sabrina moet kiezen tussen de heksenwereld van haar familie en de menselijke wereld van haar vrienden. Ze gaat de strijd aan met het kwaad dat haar vrienden en familie in gevaar brengt. Terwijl ze oorlog voert met behulp van de Fright Club, begint Nick langzaam Sabrina’s hart weer binnen te dringen…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Livia Peeters

Livia Peeters

Livia Peeters (28) woont in Berchem in België. Ze is leerkracht Nederlands in de eerste graad in een school in Brussel. In haar vrije tijd is ze enorm graag bezig met boeken lezen, vooral YA.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.