Geplaatst op 3 Reacties

5 Netflix-kerstfilms die we verwachten in 2020

Uitgelichte afbeelding

Het einde van het jaar nadert. De dagen beginnen te korten en het begint steeds kouder te worden. We zitten met z’n allen thuis. Wat is er dan beter dan samen kerstfilms te kijken? Niets! Het kerstseizoen op Netflix is al begonnen met Holidate als eerste film. Deze films mogen we nog verwachten in 2020 op Netflix.

Operation Christmas Drop

De film gaat over Erica, een hardwerkende, strikte politiek assistent die van haar baas een tropische basis én de kersttraditie van de luchtmacht moet opheffen. Daardoor kan ze Kerstmis niet doorbrengen met haar eigen familie. Ze komt wel Andrew tegen. Andrew is luchtmachtpiloot en baas van de tropische basis. Hoe beter ze hem leert kennen, hoe leuker ze hem vindt.

Vanaf 5 november kan je deze kerstfilm op Netflix bekijken. Bekijk hier alvast de trailer:

Jingle Jangle: A Christmas Journey

In de film Jingle Jangle: A Christmas Journey volgen we speelgoedmaker Jeronicus Jangle (Forest Whitakers). Hij woont in het supermagische stadje Cobbleton en vindt er de meest bijzondere dingen uit. Hij heeft echter één uitvinding die superwaardevol is, tot deze uitvinding gestolen wordt. Het duurt niet lang voor hij weet wie de uitvinding gestolen heeft en zijn kleindochter hem gaat helpen zijn uitvinding terug te krijgen. Vanaf 13 november kan je Jingle Jangle: A Christmas Journey op Netflix kijken.

The Princess Switch: Switched Again

Vanaf 19 november kunnen we weer kijken naar Vanessa Hudgens in het tweede deel van de film The Princess Switch. In Switched Again hebben de hertogin van Montenaro (Margaret) en STacy elkaars hulp nodig wanneer het in de liefde niet zo goed gaat. Dat loopt aardig mis wanneer een lookalike op de stoep staat: het nichtje van Margart: party girl Fiona. Er is helaas nog geen trailer beschikbaar, maar misschien kan je de eerste film nog eens herbekijken zodat je weer helemaal mee bent? Hieronder alvast de trailer van die eerste film!

The Christmas Chronicles: part two

Het tweede deel van The Christmas Chronicles komt op 25 november op Netflix! De eerste film is alweer van 2018. Puber Kate moet de feestdagen doorbrengen met haar moeder, haar nieuwe vriend en zijn gezin. Wanneer er plotseling een schurk opduikt die dreigt de Noordpool te verwoesten, moeten Kate en Jack opnieuw samen met de kerstman (Kurt Russell) het kerstfeest redden. Deze keer gaat ook de vrouw van de kerstman mee. Remember her, we zagen haar enkel op het einde van de eerste film.

De Familie Claus

De Familie Claus is de eerste Nederlands-Vlaamse kerstfilm en verschijnt in december op Netflix! Onder andere Jan Decleir, Mo Bakker en Bracha van Doesburgh spelen in de film mee.

Jules Claus houdt helemaal niet van Kerstmis nadat zijn vader vorig jaar overleden is. Op een dag vindt hij een magische sneeuwbol in de speelgoedwinkel van zijn opa. De sneeuwbol brengt hem naar de verste uithoeken van de wereld. Tijdens zijn avontuur ontdekt hij wie de kerstman is: zijn eigen grootvader. Zal Jules leren hoe geweldig Kerst is of moet hij er écht niets meer van weten?

[Bron: Netflix]

3 gedachten over “5 Netflix-kerstfilms die we verwachten in 2020

  1. […] Om te weten welke nieuwe kerstfilms er in 2020 nog op Netflix verschenen, klik je hier. […]

  2. […] staat sinds 19 november op Netflix. Benieuwd welke kerstfilms dit jaar nog op Netflix verschijnen? Hier kan je er alles over […]

  3. […] kan natuurlijk in de kerstsfeer blijven als je lekker gaat chillen met een filmpje erbij. Hier vind je alvast een lijstje met kerstfilms die we nog mogen verwachten op […]

Geef een reactie