Logo-youngadults-site

Riverdale seizoen 5: releasedatum bekend

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Jaaa, wat zijn we blij! The CW kondigt de officiële releasedatum aan voor het vijfde seizoen van ‘Riverdale‘.

Releasedatum

In maart moesten de filmmakers stoppen met filmen door het coronavirus. Niet enkel seizoen 4 was daardoor ingekort, seizoen 5 leek steeds verder weg. The CW heeft nu een officiële releasedatum voor het vijfde seizoen aangekondigd.

Woensdag 20 januari 2021 gaat het vijfde seizoen van start op de Amerikaanse zender CW. Tijdens het vierde seizoen kwamen de afleveringen altijd één dag later op Netflix. Dat betekent dat we donderdag 21 januari 2021 de eerste aflevering van seizoen 5 op Netflix kunnen verwachten. Vanaf dan zal er elke daaropvolgende donderdag een nieuwe aflevering verschijnen. Netflix moet dit nog bevestigen, maar dat is hoe het tijdens de vorige seizoenen ging.

Waar gaat het vijfde seizoen over?

Het begin van seizoen 5 zal vooral gaan om het verhaal van seizoen 4 af te maken. Doordat de productie van seizoen 4 moest stoppen, is het seizoen nooit echt goed geëindigd.

Veel weten we nog niet echt over het vijfde seizoen. Wel weten we dat een van de eerste afleveringen zal gaan over het eindejaarsbal dat we nooit gezien hebben in het vierde seizoen. Dan zullen we toch te zien krijgen hoe de groep afstudeert van Riverdale High.

Vanaf daar zal de serie 7 jaar vooruit gaan. Dat bevestigde Lili Reinhart tijdens een aflevering in The Tonight Show met Jimmy Fallon. De personages zullen dus geen tieners meer zijn.

De cast

We weten nog niet wie er allemaal precies gaat meespelen in seizoen vijf. Natuurlijk zullen de hoofdpersonages van de voorbije seizoenen niet ontbreken, hoe kan het ook anders.

We hebben ook wat minder goed nieuws: Skeet Ulrich die de rol van Jughead’s vader speelt, zal niet terugkeren. Natuurlijk eindigen we met een positieve noot: Fangs Fogarty (Drew Ray Tanner) zal terugkeren als een van de hoofdpersonages! Wij zijn alvast benieuwd hoe zijn relatie met Kevin zal evolueren! We weten ook dat er een nieuw personage komt: Tabitha Tate (Erinn Westbrook), de kleindochter van Pop Tate.

 [Bron: Netflix in België]

[Bron: Cosmopolitan]

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Livia Peeters

Livia Peeters

Livia Peeters (29) woont in Berchem in België. Ze is leerkracht Nederlands in de eerste graad in een school in Brussel. In haar vrije tijd is ze enorm graag bezig met boeken lezen, vooral YA.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.