Logo-youngadults-site

Felix Ever After wordt verfilmd tot serie

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Eind augustus maakte Kacen Callender via Twitter bekend dat haar boek Felix Ever AFter zal verfilmd worden tot een serie. Streamer With Fild Trip Productions, gevormd door Mozart in the Jungle, executive producer Will Graham en Hailey Wiernego, neemt de rechten over. Field Trip heeft een first-look deal met Amazon Studios.

Het verhaal

Het boek gaat over Felix Love, die nog nooit verliefd is geweest. Hij wil absoluut weten wat verliefd zijn is en waarom het zo gemakkelijk lijkt voor iedereen, behalve voor hem. Hij is trots op zijn identiteit, maar tegelijkertijd ook wel bang dat het allemaal wat té veel – zwart, queer en transgender – is om zijn eigen happily-ever-after te krijgen.

Wanneer een anonieme student hem transfobe berichten begint te sturen, begint zijn verhaal pas echt. Nadat deze student foto’s van Felix heeft gepost van voor zijn transitie, beslist Felix wraak te nemen. Waar hij echter niet op gerekend heeft: zijn catfish scenario dat hem in een love triangle brengt. Hier begint voor Felix een verhaal van zichzelf te ontdekken en wat hij in een relatie belangrijk vindt, en meer nog: hoe hij zich voelt met zichzelf.

Boek Felix Ever After

Felix Ever After is gepubliceerd in mei 2020 door Harper Collins. Het boek krijgt alleen maar lovende reviews. Momenteel weten we nog niet wanneer we de serie kunnen verwachten. We weten ook niet of het boek vertaald zal worden in het Nederlands.

Kacen Callender schreef ook het boek ‘This is kind of an epic love story‘, wat werd vertaald als ‘Dit is best wel een episch liefdesverhaal‘ bij Querido uitgeverij. Wij hopen alvast dat dit boek ook vertaald wordt en kunnen niet wachten tot de serie er is!

[Bron: Epic Reads, Decider]

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Livia Peeters

Livia Peeters

Livia Peeters (28) woont in Berchem in België. Ze is leerkracht Nederlands in de eerste graad in een school in Brussel. In haar vrije tijd is ze enorm graag bezig met boeken lezen, vooral YA.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Felix Ever After wordt verfilmd tot serie

  1. […] is er ook nieuws over een prequel van The Hate U Give. Lees hier alles over De roos uit het […]

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.