Logo-youngadults-site

Pretty Little Liars reboot bevestigd

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Goed nieuws voor de vele fans van de serie ‘Pretty Little Liars’: er is een reboot in de maak! Dat bevestigden enkele anonieme bronnen aan het Amerikaanse magazine The Hollywood Reporter. Extra leuk: de makers van ‘Riverdale‘ zich zouden gaan ontfermen over de nieuwe serie. De nieuwe serie zou ‘Pretty Little Liars: Original Sin’ gaan heten.

Eerdere spin-offs

Het is alweer drie jaar geleden dat de laatste aflevering van Pretty Little Liars uitgezonden werd. Met zeven seizoenen was de show een enorm succes. Het is niet de eerste keer dat er een spin-off komt van de serie. In 2014 kwam er al Ravenswood, dat Caleb volgde. Achteraf kreeg Pretty Little Liars in 2019 nog een spin-off: The Perfectionist. Dat speelde zich af nadat de originele serie beëindigd was. De serie toonde het leven van Alison en Mona gebeurde wanneer ze beide werkten bij Beacon Heights University.

Tot grote spijt van de fans, kwam Pretty Little Liars na zeven seizoenen ten einde. Beide spin-offs waren minder succesvol en eindigden na één seizoen. Benieuwd of deze reboot het beter zal doen. Een kleine kanttekening: fans die hopen hun favoriete personage terug te zien, zullen misschien teleurgesteld zijn, de show krijgt namelijk een heel ander verhaal en andere personages dan de origineel.

Original Sin

De nieuwe reboot zou draaien rond een nieuw hoofdpersonage, een nieuwe groep vriendinnen. Dat wil zeggen dat het niet met dezelfde cast zal werken. In een persbericht beschrijft HBO Max de komende serie als volgt: “Twintig jaar geleden heeft een reeks tragische gebeurtenissen de plaats Millwood op z’n kop gezet. In het heden wordt een groep tienermeisjes – een hele nieuwe set Little Liars – gekweld door een onbekende vijand die hen laat bloeden voor een zonde die hun ouders twintig jaar geleden hebben begaan.

Nu rest nog de grote vraag: wanneer kunnen we Pretty Little Liars: Original Sin kijken? Dat weten we nog niet. In de tussentijd kan je de zeven seizoenen van Pretty Little Liars nog eens herbekijken.

[Bron: Seventeen, Her]

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Livia Peeters

Livia Peeters

Livia Peeters (29) woont in Berchem in België. Ze is leerkracht Nederlands in de eerste graad in een school in Brussel. In haar vrije tijd is ze enorm graag bezig met boeken lezen, vooral YA.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.