Logo-youngadults-site

Carry Slee lanceert boek met online tv-programma

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

carrysleeEindelijk! Na TIEN jaar komt jeugdboekenkoningin Carry Slee weer met een 12plus-boek: Kapot! Natuurlijk gaat dat niet zonder een feestje. Om dat te vieren, hebben Carry Slee en OveramstelUitgevers een uniek online programma ontwikkeld speciaal voor jongeren: Carry Slee TV. De première is op woensdagmiddag 9 september om 16:00 uur op Carry’s website, www.carryslee.nl. Daarna kunnen de fans op elk moment van de dag het programma bekijken. Eenvoudig via tablet, laptop of smartphone!

De lezers van Kapot (onder wie jullie!) zijn een groot deel van hun tijd online te vinden. Daarom is het belangrijk dat ze zelf kunnen kiezen wanneer ze iets gaan kijken. Dat kan met Carry Slee TV. Na de première op www.carryslee.nl kun je op elke gewenst moment naar het tvprogramma kijken. Carry Slee TV kan je vergelijken met programma’s zoals Man bijt Hond. Er komen korte fragmenten in voor, het is bij mensen thuis opgenomen en zonder poespas. Ondanks de thema’s uit Kapot wordt Carry Slee TV nooit te zwaar.

Tijdens Carry Slee TV komt Carry zelf uitgebreid aan het woord over Kapot en het ontstaan ervan. Vajèn van den Bosch (The Voice Kids, Spangas, Grease) en Lennart Timmerman (Spangas, de film Razend) presenteren het programma.

Carry Slee is een van de meest succesvolle kinderboekenschrijvers van Nederland. Negen keer won ze de Prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Zeven van de 12+ romans zijn inmiddels verfilmd waaronder Spijt! en Afblijven, medio 2016 draait de verfilming van Kappen in de bioscoop. Vier van haar boeken staan in de top 100 van meest gelezen boeken onder scholieren, en Spijt! staat zelfs op nummer 4 (bron: scholieren.com – ruim 1 miljoen bezoekers per maand). Van haar boeken zijn inmiddels bijna 5 miljoen exemplaren verkocht.

carrysleekapot

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Eline van den Berg

Eline van den Berg

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.