Logo-youngadults-site

Posters met special effects voor Insurgent

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ended soon

Poster InsurgentVoor de mensen die nog meer special effects willen zien, en die daarbij ook nog eens fan zijn van Divergent, hebben geluk! Vijf nieuwe posters voor de verfilming van Insurgent, naar het gelijknamige boek van Veronica Roth, zijn online verschenen.

En om een film te promoten, houd je het natuurlijk niet alleen bij een leuke, spannende poster. Er is namelijk een widget met daarin ongeveer dezelfde special effects als in de film. Hoe gaaf is dat?

Na alle gruwelijke gebeurtenissen die Tris heeft meegemaakt, besluit ze Onverschrokkenheid te ontvluchten. Schuldgevoel over de dood van Will en gevoelens van rouw voor haar ouders achtervolgen haar. Inmiddels is er een oorlog tussen de facties ontstaan, en binnen het hoofdkwartier van Eruditie vinden gevaarlijke ontwikkelingen plaats. In de facties heerst verdeeldheid: vechten of vrede behouden? Met de keuzes die Tris maakt, zet ze niet alleen haar relatie met Tobias op het spel, maar ook haar eigen leven. Tris zal moeten accepteren dat ze Afwijkend is, ook al weet ze nog niet wat ze daardoor zal verliezen.

Insurgent zal op 19 maart in de Nederlandse bioscopen verschijnen. Wat vinden jullie van de posters?

 

Insurgent Evelyn

 

Insurgent Jeanine

 

Insurgent Johanna

 

Insurgent Tobias

 

Insurgent Tris

 

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Sanne

Sanne

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.