Posters met special effects voor Insurgent

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Poster InsurgentVoor de mensen die nog meer special effects willen zien, en die daarbij ook nog eens fan zijn van Divergent, hebben geluk! Vijf nieuwe posters voor de verfilming van Insurgent, naar het gelijknamige boek van Veronica Roth, zijn online verschenen.

En om een film te promoten, houd je het natuurlijk niet alleen bij een leuke, spannende poster. Er is namelijk een widget met daarin ongeveer dezelfde special effects als in de film. Hoe gaaf is dat?

Na alle gruwelijke gebeurtenissen die Tris heeft meegemaakt, besluit ze Onverschrokkenheid te ontvluchten. Schuldgevoel over de dood van Will en gevoelens van rouw voor haar ouders achtervolgen haar. Inmiddels is er een oorlog tussen de facties ontstaan, en binnen het hoofdkwartier van Eruditie vinden gevaarlijke ontwikkelingen plaats. In de facties heerst verdeeldheid: vechten of vrede behouden? Met de keuzes die Tris maakt, zet ze niet alleen haar relatie met Tobias op het spel, maar ook haar eigen leven. Tris zal moeten accepteren dat ze Afwijkend is, ook al weet ze nog niet wat ze daardoor zal verliezen.

Insurgent zal op 19 maart in de Nederlandse bioscopen verschijnen. Wat vinden jullie van de posters?

 

Insurgent Evelyn

 

Insurgent Jeanine

 

Insurgent Johanna

 

Insurgent Tobias

 

Insurgent Tris

 

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Sanne

Sanne

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Het zinderende vervolg van Heks van vuur en oorlog is nu uit! De jonge heks Lara Polaris komt voor nieuwe uitdagingen te staan als zij de rol van rebellenleider op zich moet nemen. Klik op onderstaande knop.

Of bestel hem bij je favoriete boekhandel!

Volg ons

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een antwoord

Join us

Get your account today