Logo-youngadults-site

Veronica Roth over Insurgent

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ended soon

veronicaandshai-750x400Ik ben vast niet de enige die uitkijkt naar Insurgent. Alle trailers en foto’s lieten een hoop stof opwaaien; sommige fans zijn bang dat de film zal tegenvallen, anderen zijn er juist helemaal weg van.
Desondanks weet ik zeker dat heel veel mensen de film dolgraag willen zien. En Veronica Roth zelf heeft hem al mogen zien! Is dat niet gaaf? Op haar site vertelde Veronica wat ze ervan vindt:

Jongens, Insurgent is geweldig – en leuk om te kijken. Het is een super spannende film, vol actie. Op sommige momenten was het zo spannend, dat al mijn spieren verkrampten. Alsof ik te fanatiek had gesport. En zodra ik naar buiten liep, wilde ik weer terug en hem nog eens zien. (Nog steeds, trouwens.)
Ik weet dat sommigen van jullie hun twijfels hebben vanwege de trailers. Daarin is duidelijk te zien dat er wat verschillen zijn tussen het boek en de film. Dat gevoel deelde ik met jullie. Tot ik de film gezien had; toen was ik opgelucht en enthousiast. Het boek heeft een ingewikkelde verhaallijn, alles verandert constant en is in beweging.
Dat zijn dingen die in een boek werken, maar als je het precies zo in een film stopt, dan wordt het rommelig en verwarrend. De veranderingen die ze hebben doorgevoerd, waren nodig. En geloof me, ze werken goed, heel goed.
En nog belangrijker, de personages, en dan vooral Tris. Haar emotionele verhaal en vooruitgang zijn de belangrijkste drijfveren van Insurgent. Terwijl ik naar de film zat te kijken, was ik opnieuw zo ontzettend blij met de waanzinnig goede cast en de geweldige regisseur. Zij hebben zoveel aan het verhaal toegevoegd.
Ik kan niet wachten tot jullie het ook kunnen zien!
Nog een maandje!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Kim

Kim

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.