Veronica Roth over Insurgent

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

veronicaandshai-750x400Ik ben vast niet de enige die uitkijkt naar Insurgent. Alle trailers en foto’s lieten een hoop stof opwaaien; sommige fans zijn bang dat de film zal tegenvallen, anderen zijn er juist helemaal weg van.
Desondanks weet ik zeker dat heel veel mensen de film dolgraag willen zien. En Veronica Roth zelf heeft hem al mogen zien! Is dat niet gaaf? Op haar site vertelde Veronica wat ze ervan vindt:

Jongens, Insurgent is geweldig – en leuk om te kijken. Het is een super spannende film, vol actie. Op sommige momenten was het zo spannend, dat al mijn spieren verkrampten. Alsof ik te fanatiek had gesport. En zodra ik naar buiten liep, wilde ik weer terug en hem nog eens zien. (Nog steeds, trouwens.)
Ik weet dat sommigen van jullie hun twijfels hebben vanwege de trailers. Daarin is duidelijk te zien dat er wat verschillen zijn tussen het boek en de film. Dat gevoel deelde ik met jullie. Tot ik de film gezien had; toen was ik opgelucht en enthousiast. Het boek heeft een ingewikkelde verhaallijn, alles verandert constant en is in beweging.
Dat zijn dingen die in een boek werken, maar als je het precies zo in een film stopt, dan wordt het rommelig en verwarrend. De veranderingen die ze hebben doorgevoerd, waren nodig. En geloof me, ze werken goed, heel goed.
En nog belangrijker, de personages, en dan vooral Tris. Haar emotionele verhaal en vooruitgang zijn de belangrijkste drijfveren van Insurgent. Terwijl ik naar de film zat te kijken, was ik opnieuw zo ontzettend blij met de waanzinnig goede cast en de geweldige regisseur. Zij hebben zoveel aan het verhaal toegevoegd.
Ik kan niet wachten tot jullie het ook kunnen zien!
Nog een maandje!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Kim

Kim

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Het zinderende vervolg van Heks van vuur en oorlog is nu uit! De jonge heks Lara Polaris komt voor nieuwe uitdagingen te staan als zij de rol van rebellenleider op zich moet nemen. Klik op onderstaande knop.

Of bestel hem bij je favoriete boekhandel!

Volg ons

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een antwoord

Join us

Get your account today