Logo-youngadults-site

Rosa Salazar in The Scorch Trials

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Screen-Shot-2014-09-30-at-9.21.23-PM-750x400Door de enorme hit die The Maze Runner (James Dashner) blijkt te zijn, zit er vaart achter het verfilmen van The Scorch Trials. The Scorch Trials is al in voor-productie in New Mexico. Dylan O’Brien, Kaya Scodelario en alle anderen zullen ook terug komen in de film.
En nu is Rosa Salazar (ze speelt ook in Insurgent) aan de castinglijst toegevoegd. Ze zal Brenda gaan spelen. Een van de leden van een andere groep jongeren. Ze zit uiteindelijk samen met Dylan O’Brien (Thomas) in de tunnels onder de stad.

In The Scorch Trials keren Thomas en zijn vrienden terug naar hun oude leven. Ze waren echter vergeten welk leven dat ook alweer was. De wereld is niet meer zoals wij hem kennen en het klimaat is levensgevaarlijk geworden. In de steden moet men vechten om te overleven, maar daarbuiten is het niet veel beter.

Het labyrint was min of meer veilig en in elk geval voorspelbaar. Eruit ontsnappen leek een goed plan, maar is dat het ook?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Kim

Kim

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.