Logo-youngadults-site

Nieuwe foto van The Maze Runner

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

maze runner bgHet is een kort berichtje, maar we wilden het toch even laten zien. We vonden een nieuwe foto van The Maze Runner op internet. In de foto zie je Dylan O’Brien en Blake Cooper staren naar de hoge muren van het doolhof. The Maze runner is de young adult boekverfilming van het gelijknamige verhaal van James Dashner’s bestseller.

De film komt op 25 september in de Nederlandse bioscopen. Voor zover bekend is er nog geen Nederlandse vertaling van deze serie. Ik ben benieuwd of er een uitgeverij is die deze serie zal oppakken – nu met de verfilming ervan – of dat het helemaal niet wordt vertaald.

Wat denk jij? En heb je de serie al gelezen? Ik ben wel benieuwd naar jullie reacties 🙂

maze-runner-still

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Nieuwe foto van The Maze Runner

  1. (nog) niet gelezen. lees liever in het nederlands…

  2. Aaah kan niet wachten! 😀 Echt een verslavende, supergoede serie 😀 dus zeker lezen!! 🙂 net zo goed als De Hongerspelen! ( en dat zeg ik normaal echt nooit 😉 )

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.