Tuesday Tunes: Once Upon A Dream – Lana Del Rey

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

lana-del-rey-maleficent-once-upon-a-dreamGoedemorgen Young Adult boekverslaafden. Ja ja, I know, de Tuesday Tunes is er weer even uitgeweest, omdat ik ook even ben weggeweest van enige vorm van sociaal leven. De examens, zucht. Slapen. Eten. Leren. Repeat. Zes weken lang. *Denkt er huiverend aan terug, probeert niet te huilen.* Dus nu kunnen we weer lekker elke dinsdag onze bol gaan, en er zijn heel wat liedjes die jullie van mij nog moeten luisteren!

Oké, oké, oké. Ik mag ondertussen voor de zevenduizendste keer bevestigen dat de keuze van muziek bij Young Adult verfilmingen gewoon een geschenk uit de hemel is. Niet alleen ben ik heel nieuwsgierig naar de soundtrack van het eerste deel van ‘Mockingjay’ (want die van ‘Catching Fire’ is toch wel mijn favoriete soundtrack ooit), maar trailers voor nieuwe verfilmingen schieten als paddenstoelen uit de grond en zo kwam ik ook uit op de trailer van ‘Maleficent’. Deze film, met de prachtige Angelina Jolie in de hoofrol, vertelt het verhaal van Maleficent, de duistere heks en de aartsvijand van Doornroosje. De eerste échte trailer is afgelopen week uitgekomen, en wordt vergezeld van de Lana Del Reys cover van het Disneyliedje ‘Once Upon A Dream’. Prachtig, lekker duister en een perfecte stem voor de sfeer van de film. Enjoy!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Heb jij de allerleukste Reading Journal al besteld? Deze meer dan 200+ pagina tellende journal heeft toffe invullijstjes en challenges en een strakke boekrecensie pagina’s om je beoordelingen bij te houden. 

De journal is in onze Spring is in the air journal box verkrijgbaar, maar je kunt de journal ook los bestellen.

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Tuesday Tunes: Once Upon A Dream – Lana Del Rey

  1. Apart maar wel mooi. Ik herkende het liedje meteen idd 🙂

Geef een antwoord

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.