Tuesday Tunes – We Won’t Move van Arlissa

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Tuesday Tunes is terug. In deze categorie delen we regelmatig soundtracks van – voornamelijk Young Adult – films. Deze week deel ik graag met jullie de soundtrack van The Hate U Give, de film die in 2019 uitkwam en gebaseerd is op het gelijknamige boek. The Hate U Give vertelt het verhaal van de zestienjarige Starr wiens beste vriend Khalil wordt doodgeschoten door een politieagent. Starr probeert zichzelf te herpakken in een samenleving vol ongelijkheid en komt in opstand. The Hate U Give was al actueel, maar is nu brandend actueel in het kader van de Black Lives Matter-betogingen.

The hate u give

Won’t be quiet anymore
Not unless they hear us loud and clear
Damage can’t be undone
Let’s not pretend it disappears
We need a change, oh yeah
The song Amazing Grace

Let’s go step by step
And brick by brick
I’ll carry the weight
For you
When I’m gone, don’t stop
We can stand here all day
We won’t move
No, not at all

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 19 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Momenteel studeert ze Toegepaste Economische Wetenschappen. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Heb je het al gehoord? De Ash Princess-serie van Laura Sebastian wordt toch nog afgemaakt in het Nederlands! Wil jij een exemplaar kopen plus originele boekenlegger en artwork-kaart? Klik op onderstaande knop.

Of bestel hem bij je favoriete boekhandel!

Volg ons

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een antwoord

Join us

Get your account today