Logo-youngadults-site

Nu in de bios: Maleficent

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Maleficent draait eindelijk in de bioscoop! Angelina Jolie zal in deze film vast en zeker weer een prachtige acteerprestatie neerzetten. De film is geproduceerd door Disney. In Maleficent laten ze eens een andere kant van het sprookje zien — het nooit eerder vertelde verhaal van Disneys meest beruchte slechterik uit de klassieker “Doornroosje” uit 1959.

Het verhaal van Maleficent

Maleficent is een prachtige jonge vrouw met een oprecht hart, die een idyllische jeugd heeft in een vreedzaam en bosrijk koninkrijk. Tot op een dag een leger binnenvalt en de harmonie van het land in gevaar brengt. Ze wordt de vurigste beschermer van het land. Wanneer ze uiteindelijk meedogenloos wordt verraden begint haar oprechte hart in steen te veranderen.

Maleficent is uit op wraak en moet het in een heftige strijd opnemen tegen de opvolger van de binnenvallende koning. Als gevolg spreekt ze een vloek uit over zijn pasgeboren dochter Aurora. Maar wanneer het meisje opgroeit, realiseert Maleficent zich dat Aurora de sleutel is tot vrede in het koninkrijk, en misschien ook wel tot haar eigen ware geluk. 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Nu in de bios: Maleficent

  1. Gisteren gezien in de bios. Een goede film! Echt een aanrader 🙂

  2. Ik kan niet wachten 🙂

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.