Logo-youngadults-site

Eerste poster The Fault in Our Stars

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Fans van John Green’s young adult bestseller The Fault in Our Stars zijn niet blij na de verschijning van de eerste poster van de komende young adult verfilming.

De poster geeft een eerste kijk op Shailene Woodley als Hazel en Ansel Elgort als Augustus in de boekverfilming, welke 6 juni in de bioscopen zal draaien. De film werd eerder dit jaar opgenomen in Pittsburgh en Amsterdam.

The Fault in Our Stars’ filmposter geeft ook de eerste film quote weer: “One sick love story”, waarmee de filmmakers spelen met de grappige kant van het verhaal. Maar fans hebben gemixte gevoelens over deze poster.

Zoals de fans weten, gaat The Fault in Our Stars over twee kankerpatienten die elkaar ontmoeten tijdens een hulpgroep en verliefd worden. Maar als verwacht wanneer een ziekte als kanker meespeelt in het verhaal, heeft het geen happy ending.

Green’s young adult heeft weken en weken op de #1 in de New York Times bestsellerlijst voor kinderfictie gestaan, toen het verscheen in januari 2012. Het verhaal heeft veel humor om een balans te scheppen met het zielige element van Green’s verhaal, hoewel veel fans een paar traantjes moesten wegpinken tegen het eind van het verhaal.

Zelf vind ik het een hele mooie poster. Wat vind jij? Heb jij ook gemixte gevoelens over deze poster? Geef hieronder je mening…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “Eerste poster The Fault in Our Stars

  1. Lijkt me een mooi verhaal. Beetje categorie [i]Voor ik dood ga. [/i]Alleen jammer dat ze bij de beknopte beschrijving er bij zetten dat het geen happy-ending heeft… Dankje! Nu weet ik denk ik al welke richting ik moet denken als het gaat om kankerpatiënten en geen happy ending. Hmm. !

  2. Ken het verhaal ook niet…
    Vind het wel een mooie poster, maar: one sick love story?

  3. ik ken dit niet:P maar t is wel een leuke poster:D

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.