Logo-youngadults-site

De succesvolle serie gaat verder – geen geheim is veilig!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Goed nieuws voor fans van de hitserie Pretty Little Liars (bekend van de gelijknamige boekenserie van Sara Shepard! Warner Bros. Home Entertainment brengt 15 januari het gloednieuwe tweede én derde seizoen van de serie gelijktijdig uit op DVD. Wacht niet langer in spanning op de ontknoping, maar kijk meteen verder hoe het verhaal van deze waanzinnig populaire serie zich ontvouwt. Pretty Little Liars is geproduceerd door de makers van hitseries als The Vampire Diaries en Gossip Girl en is een van de grote winnaars bij de Teen Choice Awards, met maar liefst 17 prijzen (6 dit jaar), waaronder beste TV-show, beste acteur en beste actrice.

Pretty Little Liars is dé nieuwe hitserie voor jonge vrouwen. Seizoen 1 van Pretty Little Liars werd 13 november op DVD  uitgebracht en het geduld van fans wordt beloond met de release van seizoen 2 én seizoen 3 op 15 januari a.s.. Pretty Little Liars is gebaseerd op de gelijknamige internationale bestsellers van Sara Shepard. De spannende serie, boordevol hoog oplopende emoties, doet je op het puntje van je stoel zitten!

 

Synopsis Pretty Little Liars – seizoen 2:
Iedereen in het modelstadje Rosewood wil weten wie Alison vermoord heeft en de namen van de mooiste meisjes van de stad duiken steeds vaker op: Aria, Spencer, Hanna en Emily. De meiden moeten hun vriendschap in het geheim voortzetten, maar nu ook de relaties met hun ouders en vriendjes op de klippen lopen, overwegen ze om hun geheim te onthullen. Wanneer het mysterie nog groter wordt, er nieuwe slachtoffers vallen en de berichten van “A” nog dreigender worden, hebben de meiden elkaar harder nodig dan ooit tevoren.

Synopsis Pretty Little Liars – seizoen 3:
De zomervakantie zit erop en Aria, Emily, Hanna en Spencer zijn terug voor een nieuw schooljaar. Wanneer ze proberen hun nare verleden achter zich te laten, vormt dat het begin van een nieuwe, schokkende nachtmerrie. Duistere mysteries komen aan het licht, die de meiden wanhopig proberen op te lossen om hun naam te zuiveren, de waarheid achter de moord op Alison te vinden en… in leven te blijven!

Kijk jij de serie online en loop jij dan al voor op deze seizoenen, of wacht je tot de DVD boxen verschijnen?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “De succesvolle serie gaat verder – geen geheim is veilig!

  1. Ik kijk de serie online! Dit is wel zonder ondertiteling, maar dit is niet storend. Ik ben helemaal bij, en ik kan niet wachten tot januari, wanneer de serie weer van start gaat. Ik heb de boeken ook gelezen, en die sluiten bijna niet aan op de serie, wat ik heel fijn vind! De serie is echt verslavend: bewAre!

  2. Beide! ik vind de serie onwijs gaaf, kijk online maar koop ze ook. was al benieuwd wanneer de volgende 2 verschenen :D:D (L)

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.