Logo-youngadults-site

Heb jij de tip van de maand?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Bij young-adults.nl zijn wij altijd opzoek naar leuke nieuwtjes en artikelen waar we onze lezers blij mee kunnen maken. Maar omdat iedereen van ons naast het bijhouden van de site nog een fulltime baan heeft of nog naar school gaat en dus hard moet studeren, willen wij aan onze lezers vragen om ons een handje te helpen.

We zijn opzoek naar nieuwsartikelen over boeken, boekverfilmingen, media en muziek die gerelateerd zijn aan young adults! Maar ook interessante ideetjes voor artikelen in de categorie Beauty, Fashion, Celebs, Food en Lifestyle zijn van harte welkom. Hierbij kun je denken aan de artikelen die al eerder zijn verschenen, zoals de ´Dress like …´ en ´Get to know …´ artikelen. Maar je kunt ook zelf met een ideetje komen.

Weet jij dus een leuke tip of heb jij een interessant nieuwsartikel gezien wat echt op young-adults.nl moet komen, laat het ons weten via  tips@young-adults.nl.

Bruikbare tips en ideetjes zullen wij uitwerken en op de site plaatsen. Uiteraard met vermelding van wie de tip afkomstig is. Degene met de leukste tip van de maand ontvangt een young adult. De winnaar wordt via twitter bekendgemaakt.

(Gaat het om een specifiek artikel, stuur dan een link mee van de desbetreffende site, voor overige artikelen graag beeldmateriaal met links en/of een opzetje meesturen.)

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Heb jij de tip van de maand?

  1. Eens kijken of ik wat weet

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.