Logo-youngadults-site

Bloedzusters

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Bloedzusters
Auteur: Jackson Pearce

ISBN: 9789048817207

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Scarlett March leeft om te jagen op de Fenris – de weerwolven die haar oog hebben afgenomen bij een aanval op haar zus Rosie. Gewapend met een vlijmscherp hakmes en een bloedrode mantel is Scarlett een expert in het lokken en doden van weerwolven. Ze is vastberaden andere jonge meisjes te beschermen tegen een angstaanjagende dood, en zal niet rusten totdat elke wolf is gevild.

Rosie March dacht ooit dat haar band met haar zus onvoorwaardelijk was. Ze heeft haar leven aan Scarlett te danken en jaagt daarom aan haar zijde. Maar als er steeds meer zielen verloren gaan in de stad en de Fenris aan kracht lijken te winnen, droomt Rosie over een leven zonder weerwolven. Ze voelt zich aangetrokken tot Scarletts enige vriend, Silas, een jonge pelsjager. Maar betekent haar liefde voor hem het verraad van haar zus en alles waar ze samen voor hebben gestreden?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Bloedzusters

  1. Dit boek lijkt me best spannend:-)

  2. Deze lijkt me best leuk 😀

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.