Logo-youngadults-site

In de Bios: The Host

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Eindelijk, ja EINDELIJK! draait The Host in de bioscoop. De hoofdpersoon wordt gespeeld door niemand minder dan Saoirse Ronan – bekend van The Lovely Bones. Dus dat belooft veel goeds, want zij is werkelijk een geweldige actrice! Wie van jullie is er al naar deze langverwachte film naar de gelijknamige bestseller van Stephenie Meyer gegaan?

Het verhaal
Onze wereld is bezet door zogenaamde ‘zielen’ die het lichaam van andere wezens overnemen. Wanderer, de ziel die het lichaam van voormalig verzetsstrijder Melanie toegewezen krijgt, wist al dat het moeilijk was om in een mensenlichaam te leven.

Ze hebben overweldigende emoties en levendige herinneringen. Maar één ding had ze niet verwacht: Melanie’s geest vecht terug tegen haar overheersing en vult Wanderers gedachte met opvattingen en herinneringen.

Wanderer wordt meer en meer gegrepen door Melanie en kiest steeds meer de kant van de mensen. Samen ondernemen ze een gevaarlijke zoektocht naar de laatste verzetsstrijders.

Heb je de film al gezien? Of ga je er nog heen? Laat hieronder een reactie achter! Wij zijn ontzettend benieuwd wat jullie van de film vonden.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

10 gedachten over “In de Bios: The Host

  1. @Kelsey_208 ik vind ze zeker vergelijkbaar 🙂

  2. Eergisteren naar de film geweest, en hij was echt fanatisch! Was ooit met het boek begonnen maar vond het moeilijk om te beginnen, maar nu denk ik dat ik het boek zeker ga lezen! 🙂

  3. Ik ga morgen eindelijk heen. Kan niet wachten!!

  4. Is het boek trouwens vergelijkbaar met de film? Meestal zijn de boeken mooier dan de film, maar in dit geval heb ik het boek nog niet gelezen :$

  5. Echt wauw die film was zo mooi!! (En Max Irons is natuurlijk ook een dikke prima ;-))

  6. OMG zo coole film!! echt een hele leuke film!!! net zo cool als het boek 🙂

  7. Ik ga deze film zeker zien!! 😀

  8. Ik vond het boek heel leuk, dus deze film wil ik zeker een keertje zien. 😀

  9. Heb hem gezien, vond hem niet superbijzonder maar was wel leuk om te zien 🙂

  10. Ik ga zeker een keer heen!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.