Geplaatst op 10 Reacties

In de Bios: The Host

Eindelijk, ja EINDELIJK! draait The Host in de bioscoop. De hoofdpersoon wordt gespeeld door niemand minder dan Saoirse Ronan – bekend van The Lovely Bones. Dus dat belooft veel goeds, want zij is werkelijk een geweldige actrice! Wie van jullie is er al naar deze langverwachte film naar de gelijknamige bestseller van Stephenie Meyer gegaan?

Het verhaal
Onze wereld is bezet door zogenaamde ‘zielen’ die het lichaam van andere wezens overnemen. Wanderer, de ziel die het lichaam van voormalig verzetsstrijder Melanie toegewezen krijgt, wist al dat het moeilijk was om in een mensenlichaam te leven.

Ze hebben overweldigende emoties en levendige herinneringen. Maar één ding had ze niet verwacht: Melanie’s geest vecht terug tegen haar overheersing en vult Wanderers gedachte met opvattingen en herinneringen.

Wanderer wordt meer en meer gegrepen door Melanie en kiest steeds meer de kant van de mensen. Samen ondernemen ze een gevaarlijke zoektocht naar de laatste verzetsstrijders.

Heb je de film al gezien? Of ga je er nog heen? Laat hieronder een reactie achter! Wij zijn ontzettend benieuwd wat jullie van de film vonden.

10 gedachten over “In de Bios: The Host

  1. @Kelsey_208 ik vind ze zeker vergelijkbaar 🙂

  2. Eergisteren naar de film geweest, en hij was echt fanatisch! Was ooit met het boek begonnen maar vond het moeilijk om te beginnen, maar nu denk ik dat ik het boek zeker ga lezen! 🙂

  3. Ik ga morgen eindelijk heen. Kan niet wachten!!

  4. Is het boek trouwens vergelijkbaar met de film? Meestal zijn de boeken mooier dan de film, maar in dit geval heb ik het boek nog niet gelezen :$

  5. Echt wauw die film was zo mooi!! (En Max Irons is natuurlijk ook een dikke prima ;-))

  6. OMG zo coole film!! echt een hele leuke film!!! net zo cool als het boek 🙂

  7. Ik ga deze film zeker zien!! 😀

  8. Ik vond het boek heel leuk, dus deze film wil ik zeker een keertje zien. 😀

  9. Heb hem gezien, vond hem niet superbijzonder maar was wel leuk om te zien 🙂

  10. Ik ga zeker een keer heen!

Geef een reactie