Logo-youngadults-site

Cassandra Clare’s Dagboek over ‘The Mortal Instruments’ Set: Dag 2

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Eerder kon je al een stukje lezen uit Cassandra Clare’s dagboek over haar eerste bezoek aan de set van The Mortal Instruments: City of Bones. Nu hebben we ook voor jullie wat ze op dag twee heeft gezien en wie ze heeft ontmoet. Voor dag twee hebben we o.a. een foto van Robert Sheehan…Cute! De andere setbezoekjes van Cassandra Clare volgen snel, dus houd ons in de gaten!

Day Two: Tuesday
The production has a transport department, which means drivers who pick everyone up and bring them where they need to be. My driver’s name is Gus, and he has driven many famous people around. He tells me terrible stories until I am petrified, but assures me the [City of Bones] cast is very nice.
I go to hang out in Video Village, where the monitors are that show what they’re filming. Jamie Campbell Bower and Lily Collins are filming a scene with CCH Pounder, who plays Madame Dorothea.

The Assistant Director shows me around all the sets. They have built the entire City of Bones, and every bone is different. I want to live in it. The AD shows me that if you go into the middle of the City of Bones and yell, it sounds like you’re talking into a microphone. No technology or electricity, just acoustics. I yelled until Harald told me to stop. I love all the angels that are everywhere.
Katie from Mundie Moms and I posed in front of one.

My favorite set is the library set. It’s exactly the library I’ve always wanted to have, though maybe with a few more swords. They’ve reproduced illuminated manuscripts about demons. They’ll probably never show up on screen, but I love the details.

I finally meet Robbie who is a great hugger. I give him Simon’s “clearly I have made some bad decisions” shirt. He says sadly, “It’s true that I’ve made bad decisions, but I didn’t realize it was so obvious.” I finally run into Sideburns Guy. Life is complete!

The Mortal Instruments: City of Bones draait vanaf 29 augustus 2013 in de Nederlandse bioscopen! Wie kan niet wachten tot de film in de bioscoop draait?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Cassandra Clare’s Dagboek over ‘The Mortal Instruments’ Set: Dag 2

  1. Hahaha leuk om te lezen

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.