Logo-youngadults-site

De bestseller 60 – week 18

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Tja, het is nu niet echt een verrassing meer. Net als vorige week, staan ook deze week alle delen van The Hunger Games-trilogie van Suzanne Collins in de Bestseller 60. The Hunger Games staat net als vorige week op nummer 2, helaas nog niet op nummer 1.

Vlammen, het tweede deel in deze spannende serie is van nummer 3 gezakt naar nummer 5, waar die twee weken geleden ook op stond. En het slotdeel, Spotgaai, zit daar niet direct achter. Vorige week stond dit deel nog op nummer 7, maar deze week is het 1 plekje gestegen naar nummer 6.

Een Keukenmeidenroman is deze week toch een stuk gedaald en bevindt zich nu op nummer 26.

Ik ben benieuwd of er nog nieuwe young adult titels binnenkort in de Bestseller 60 zullen verschijnen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.