Logo-youngadults-site

Nieuwe filmposter The Hunger Games

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

The-hunger-games-thumb

Het duurt nog een paar maanden voor het veel besproken The Hunger Games, naar het gelijknamige boek van Suzanne Collins, in de bioscopen draait. In amerika zal de film vanaf 23 maart in de bioscopen te zien zijn, wij moeten een weekje wachten want op 29 maart is het bij ons eindelijk zover: Let the games begin, we will be watching!

Bijna iedereen is hiervan al op de hoogte, maar in dit scifi-drama zal Katniss (Jennifer Lawrence) deelnemen aan de jaarlijkse

 Hunger Games op televisie, waarin tieners uit twaalf districten vechten tot de dood. Zie hieronder de spetterende en vlammende filmposter. Wat vinden jullie van de poster? Will you be watching?

 

The-hunger-games-new-poster

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.