Logo-youngadults-site

Preview Smaragdgroen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

SmaragdgroenEr is weer een nieuwe preview beschikbaar! Deze keer hebben we het eerste hoofdstuk van Smaragdgroen van Kerstin Gier. Smaragdgoen is het derde deel in de romantische edelstenentrilogie en als je de vorige delen hebt gelezen, wacht je vast met smart op de verschijning van het derde deel half februari. Blossom Books heeft de proloog in deze preview voor jullie weggelaten, om het lekker spannend te houden. Lees snel verder.

Het verhaal
Gwendolyn Shepherd heeft het helemaal gehad. Met het stomme tijdreisgen waarmee ze is opgezadeld en met de geheimzinnigheid van de Wachters. Waarom vertelt niemand haar ooit iets? De reden dat ze per se naar dat verschrikkelijke bal in de achttiende eeuw moet, bijvoorbeeld. En Gideon kan ze al helemaal niet meer luchten of zien. Heeft hij zijn verliefdheid echt alleen gespeeld om de graaf van Saint Germain tevreden te houden? Ze besluit om samen met haar beste vriendin Leslie, de waterspuwergeest Xemerius en haar allang overleden opa op onderzoek uit te gaan.
Dan gebeurt er iets waardoor Gwendolyns leven nog een keer op de kop wordt gezet. Een confrontatie met de graaf van St. Germain is onvermijdelijk en Gideon is hierbij onmisbaar. Zullen ze samen het kwaad overwinnen? En zal het gebroken hart van Gwendolyn gelijmd kunnen worden?

Lees hier het eerste hoofdstuk van Smaragdgroen van Kerstin Gier. Wat vind je van deze preview? Kan je niet wachten tot dit boek half februari in de boekwinkels ligt? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

6 gedachten over “Preview Smaragdgroen

  1. zoooo jammer dat het het laatste deel is
    het was echt zooon leuk boek:sad::sad::sad::sad::sad:

  2. dit is een super reeks ik kijk al heel lang uit naar het volgende deel

  3. SUPEr ik ben echt fan!! zeker sinds ik ze heb dankzij YA hier dus ik w8 al sinds ik ze won hier op deel 3

  4. Ik kan niet wachten!!! Binnenkort maar even bestellen!!! 🙂

  5. Yes!! Ik wil hem zoo graag lezen, kan echt niet wachten!! 😀

  6. supervet! Ik kijk al tijden uit naar het alweer laatste deel van de edelsteentrilogie. vind het wel jammer hoor!! 🙁

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.