Logo-youngadults-site

Drie worden er vier – The Hunger Games

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

the_hunger_games_jenniferVolgend in de voetstappen van The Twilight Saga en Harry Potter, heeft Lionsgate besloten dat het nodig is om de filmserie uit te breiden met één meer dan de boekenserie telt. The Hunger Games zal in vier delen op het witte doek verschijnen.

Naar aanleiding van een telefoontje, berichtte Lionsgate CEO Jon Feltheimer: “The property is generating tremendous buzz and excitement, and it all points to a major Lionsgate franchise in the making.” Group President Joe Drake voegde hier aan toe: “We have distributors who consider this as their big brand next year, the movie that can change their company.”

The Hunger Games wordt maart 2012 in de bioscopen verwacht. Ik kan nu al niet wachten op deze (hopelijk) geweldige boekverfilming, naar de serie van Suzanne Collins, maar waarom is het nodig om ons fans nog langer te laten wachten tot het laatste deel? Dat zal weer vier jaar duren.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “Drie worden er vier – The Hunger Games

  1. Op zich ben ik wel blij, maar net als bij Harry Potter en Twilight zal het wel weer eeuwen duren voordat je alle delen hebt gezien…. Dat vind ik wel erg jammer…. 🙁

  2. Ik vind het vreselijk dat in stukken gehak van films en zeker als het zo lang duurt tussen de films in

  3. oeehhh nog meer genieten. ik vindt het niet erg 🙂

  4. Ergens ben ik blij en ergens ook niet 😛
    Als het goed verfilmd word is het natuurlijk wel extra lang genieten 😉
    Maar ergens twijfel (waarom weet ik niet ik) of ze dit wel zo goed en mooi mogelijk kunnen verfilmen en nu moet je weer een jaar langer wachten……..zucht

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.