Logo-youngadults-site

Spring maar achterop

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

spring_maar_achteropTitel: Spring maar achterop
Auteur: Sarah Dessen

ISBN: 9789048810147

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Auden, een stil en vroegwijs meisje, woont na de scheiding van haar ouders bij haar moeder. Om haar pijnlijke jeugd te vergeten en om te kunnen voldoen aan haar moeders hoge verwachtingen heeft ze zich volledig op haar school gestort. Tot overmaat van ramp lijdt ze ook nog eens aan slapeloosheid. Dan krijgt ze de kans om een zorgeloze zomer aan zee door te brengen bij haar vader en zijn nieuwe gezin. Een zomer die vol verrassende wendingen blijkt te zitten en die Auden eindelijk een stukje van haar jeugd teruggeeft. Ze krijgt een baantje in een hippe kledingboetiek en leert eindelijk de wereld kennen die ze zo heeft gemist: een meidenwereld vol vriendschap, meidenpraat en liefde. Ook ontmoet Auden haar soulmate Eli, een loner en voormalig fietskampioen, die net als zij aan slapeloosheid lijdt. Hij neemt haar mee op nachtelijke tochten waarin de twee eenzame zielen steeds dichter tot elkaar komen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

5 gedachten over “Spring maar achterop

  1. Ja, dat was echt een gaaf boek om te lezen. Heb ‘m in een anderhalve dag uitgelezen! Precies wat ik gewend ben van Sarah. =3

  2. klinkt heel leuk:-)

  3. Lijkt me echt heel erg leuk 🙂

  4. Klinkt heel leuk 🙂
    Zet ik op mijn lijstje

  5. Lijkt me erg leuk. Komt op mijn lijstje te staan!!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.