Geplaatst op Geef een reactie

Twee nieuwe deelnemers gecast voor Hunger Games

hunger-games

hunger-games

Er zijn er weer twee bijgekomen bij de groeiende cast van de nieuwe boekverfilming Hunger Games. De twee deelnemers behoren tot district 6 en zullen gespeeld worden door stuntdubbels Ashton Moio en Kara Peterson. Welja, het ziet ernaar uit dat Lionsgate alles uit de kast haalt om er een echte sensatie van te maken.

Het nieuwe District 6 meisje is klein en mag niet veel wegen, maar de blonde actrice kent heel wat trucs. Ze is gespecialiseerd in gymnastiek, hoge vallen en bungeejumpen als lid van DBX Stunts. Je herkent haar misschien

van haar stuntwerk in Bring It On: In It To Win It. De nieuwe jongen in District 6 heeft een lange waslijst op zijn CV staan, waaronder Red Riding Hood, The Longest Yard and The Ring Two. Moio heeft zelfs een zwarte band in Tae kwon do. Dus als jij het niet eens bent met hem als cast, zie dat maar eens met hem uit te vechten.

 

Ik ben benieuwd naar wie de overgebleven rollen gaan, zoals die van Cinna en Haymitch. Enig idee? Zullen het weer stuntdubbels worden of misschien toch een echte acteur of actrice?

Geef een reactie