Logo-youngadults-site

Twee nieuwe deelnemers gecast voor Hunger Games

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

hunger-games

Er zijn er weer twee bijgekomen bij de groeiende cast van de nieuwe boekverfilming Hunger Games. De twee deelnemers behoren tot district 6 en zullen gespeeld worden door stuntdubbels Ashton Moio en Kara Peterson. Welja, het ziet ernaar uit dat Lionsgate alles uit de kast haalt om er een echte sensatie van te maken.

Het nieuwe District 6 meisje is klein en mag niet veel wegen, maar de blonde actrice kent heel wat trucs. Ze is gespecialiseerd in gymnastiek, hoge vallen en bungeejumpen als lid van DBX Stunts. Je herkent haar misschien

van haar stuntwerk in Bring It On: In It To Win It. De nieuwe jongen in District 6 heeft een lange waslijst op zijn CV staan, waaronder Red Riding Hood, The Longest Yard and The Ring Two. Moio heeft zelfs een zwarte band in Tae kwon do. Dus als jij het niet eens bent met hem als cast, zie dat maar eens met hem uit te vechten.

 

Ik ben benieuwd naar wie de overgebleven rollen gaan, zoals die van Cinna en Haymitch. Enig idee? Zullen het weer stuntdubbels worden of misschien toch een echte acteur of actrice?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.