Logo-youngadults-site

Elizabeth Banks in Hunger Games

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

elizabeth-banksDe 37-jarige actrice Elizabeth Banks heeft bevestigd dat zij is gecast voor Hunger Games. Eerder was zij te zien in The 40-year-old Virgin en de Spiderman films. Banks zal de rol van Effie Trinket in de boekverfilming van Suzanne Collins op zich nemen. Voordat ze bevestigde dat zij de rol van Effie zou spelen, gaf zij op twitter al een van Effie’s meest beruchte uitspraak in een twee:

“Guess who said this: I’m smiling at you even though you’re aggravating me.”

Later twitterde de actrice: 

“Yes! And I can now confirm I’m EFFIE TRINKET in @TheHungerGames. So excited! (sic)”

Elizabeth’s personage begeleidt de jonge deelnemers naar hun lot in de futuristische wereld waarin de 16-jarige Katniss Everdeen probeert te overleven. Katniss wordt overigens gespeeld door Academy Award genomineerde Jennifer Lawrence. Katniss leeft in een wereld waar tieners door een loterij systeem worden geselecteerd om tot de dood een aantal spelen te doorstaan, slechts voor vermaak van de kijkers. Samen met Peeta probeert zij de dodelijke Hunger Games, een reality show, te overleven.

Vind je dit een goede keuze?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.