Logo-youngadults-site

Preview Halo

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

halo

Deze keer heb ik een preview van het prachtige liefdesverhaal Halo van Alexandra Adornetto. Ik heb het verhaal al gelezen en mijn recensie kun je ook al op de site vinden. Het is ontzettend mooi geschreven en zeker de moeite waard om te lezen. Ik heb het verhaal drie sterren gegeven. Maar ben jij nog niet overtuigd dat dit een must read  is. Lees dan snel de preview.

Het verhaal
Venus Cove is niet meer dan een slaperig stadje. Daar komt verandering in wanneer vanuit de hemel drie engelen naar het stadje worden gestuurd: Gabriel, de krijger, Ivy, de heler, en Bethany, de tiener. Zo onopvallend mogelijk maakt het drietal zich op voor een strijd tegen het Kwaad.

 Om zo min mogelijk op te vallen, proberen de engelen zich als een gewoon gezin voor te doen. Bethany gaat naar de plaatselijke middelbare school, wordt verliefd en begint tegen alle regels van de hemel in een relatie. Maar al snel blijken de drie engelen niet de enige bovennatuurlijke elementen in Venus Cove te zijn. De komst van een uiterst charmante, verleidelijke en bovenal dodelijk gevaarlijke jongen bedreigt het voortbestaan van de wereld en de engelen moeten al hun krachten bundelen om hem te bestrijden. Bethany kunnen ze daarbij niet missen, en de jonge engel zal moeten kiezen tussen de liefde en haar missie.

 

Lees hier de preview van Halo! Gelezen? Wat vind je van de schrijfstijl en het begin van het verhaal?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “Preview Halo

  1. @djeanine er komen er 3, Ik vond het een goed boek alleen het is niet echt spannend pas de laatste 100 bladzijde ofzo.. dus niet voor iemand die van veel spanning houd

  2. Komen er meerdere delen?! Hoeveel precies?
    Ik weet nog steeds niet of ik dit boek ga kopen of huren….

  3. Ik heb deze boek gelezen en ik vind het een geweldig boek, kan niet wachten op de volgende deel

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.