Logo-youngadults-site

Afrekening

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

afrekening-armstrongTitel: Afrekening
Auteur: Kelley Armstrong

ISBN: 9789049501051

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl 

 

Afrekening is het laatste deel in de succesvolle Darkest Powers-trilogie. In deze grande finale komt de lezer erachter of Chloe eindelijk normaal kan worden. Wat ze er zelf over denkt? Ze weet het ook nog niet, maar wat ze wel weet is dat ze dolgraag normaal wil zijn. Haar gevoelens voor een mensenschuwe weerwolf en voor zijn lieve gewone broer – die toevallig een magiër blijkt te zijn – zijn alleen niet zo normaal. Vooral omdat ze (als ze heel eerlijk is) toch meer neigt naar de weerwolf. Daarbij komt nog dat Chloe en haar vrienden op de vlucht zijn voor een bedrijf dat genetische experimenten uitvoert en dat van de vriendengroep af wil… voorgoed. Zeker niet normaal. En ten slotte is ze genetisch gezegend met de gave om de doden – halfvergane lijken en zo – weer tot leven te wekken. Zo ver van normaal als je het maar kunt krijgen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

6 gedachten over “Afrekening

 1. Derek is hip!!!

 2. Ik vond deze serie echt super! Toen ik destijds het eerste deel in het Nederlands had gelezen, waren de andere delen nog niet uit in het Nederlands. Maar ik vond het verhaal zó spannend, dat ik wilde weten hoe het afliep. Vlug de andere delen in het Engels besteld. In enkele dagen had ik alles uit. De personages zijn erg interessant. Vooral ook de driehoekverhouding tussen Cloë, Simon en Derrek! Lezen!

 3. Ik vind het echt een heel goed boek, wel jammer dat het het laatste deel is. Er is wel een vervolg in de Darkest Powers-serie, maar dat gaat niet meer over Chloe.

 4. ik vind het een geweldig boek. alleen op het begin zat er nog niet echt spanning in dit kwam pas op 3/4 van het boek ofzo dat vond ikwel jammer. ik zou het wel stom vinden als ze geen vervolg zou maken. 😆

 5. Hoeveel boeken zijn er van 😮
  Ik heb alleen maar het eerste deel :dry:
  Ik ga snel even op internet zoeken welke delen er nog meer zijn 😛
  Maar natuurlijk wil ik deze ook heel graag winnen :kiss:

 6. Weer een super leuk en spannend boek van Kelley Armstrong, vond hem iets minder leuk dan zijn voorgangers maar het einde maakte het wel goed. Of het echt het laatste deel is zoals staat vermeld vraag ik me wel af.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.