Logo-youngadults-site

Gevaarlijke flirt

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

gevaarlijke-flirtTitel: Gevaarlijke flirt
Auteur: Simone Elkeles

ISBN: 9789045802169

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Carlos Fuentes is een jongen van zeventien die alles uit het leven wil halen wat erin zit. In Mexico, waar hij twee jaar heeft gewoond, was hij lid van een street gang. Zijn moeder heeft geregeld dat hij weer terug is in Amerika, waar ook zijn broer Alex studeert. Carlos moet er naar school ” helemaall niet iets wat hij zelf in gedachten had ” en erger nog: naar een programma voor probleemjongeren. En dan komt hij ook nog in huis te wonen in het gezin van een docent die van hem verwacht dat hij zich houdt aan de huisregels.
Dan wordt hij verliefd op Kiara, de nogal brave dochter des huizes. Een meisje dat heel anders is dan alle meiden die hij tot nu toe heeft gekend. Ondanks de grote verschillen tussen Carlos en Kiara is de aantrekkingskracht tussen hen niet te missen Maar is Carlos bereid haar veiligheid in gevaar te brengen in ruil voor het soort leven waarvan hij nooit heeft durven dromen?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Gevaarlijke flirt

  1. Dit is echt zo’n geweldig, romantisch boek! Nadat ik Perfect chemistry had gelezen moest ik ook gelijk het 2e deel *Gevaarlijke flirt* hebben. Ik heb er zeker geen spijt van dat ik ze heb gekocht. Idd een geweldige schrijfster! En ik kan niet wachten tot deel 3 ook in het NL verschijnt.

  2. Lijkt mij een leuk boek!
    Vooral omdat ik perfect chemistry ook heb gelezen en dat boek erg goed vond!
    Goede schrijfster, met een prettige schrijfwijze.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.