Logo-youngadults-site

Jongens, beren en bergschoenen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

jongens_beren_en_bergschoenenTitel: Jongens, beren en bergschoenen
Auteur: Abby McDonald

ISBN: 9789048809042

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Het is zomer en Jenna’s moeder stelt voor de vakantie door te brengen in het huisje van Jenna’s oma, in Florida. Jenna ziet dit absoluut niet zitten en gaat veel liever naar haar peettante, Susie, die op het platteland in Canada woont. Jenna is lid van actiegroep Groen als gras en  droomt ervan kennis te maken met de Canadese wildernis, waar ze al zo veel over heeft gehoord (en niet te vergeten met de woestaantrekkelijke jongens die in die wildernis rondlopen).
Maar de werkelijkheid valt tegen: na een paar ‘wilde’ aanvaringen met wat locals – een enorme eland, Susie’s Gothic stiefdochter en Reeve, een stoere, maar nogal vijandige jongen – krijgt Jenna het gevoel dat haar idealen, zoals vegetarisme en liefde voor de natuur, hier niet op zijn plaats zijn. Een oude survivalgids biedt uitkomst en Jenna leert hoe ze haar weg kan vinden in de wildernis. Maar brengen haar omzwervingen haar ook dichter bij de romantiek?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.