Logo-youngadults-site

Recensie: Twisted love – Ana Huang

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Twisted Love is het eerste boek in de Twisted-serie van Anna Huang. De serie bestaat uit vier boeken en de delen zijn los van elkaar te lezen. Het is het tweede boek dat ik van Anna Huang lees. Eerder las ik King of Wrath en daar was ik zeer lovend over. Twisted Love is zeer bekend op TikTok en zou een romance novel zijn die spicy is.

In het begin van het boek staat er een trigger warning. Dat wil ik ook even meegeven. De mannelijke hoofdpersoon is een superbezitterige en gevaarlijke antiheld. Ook bevat het boek expliciete 18+ content en enkele onderwerpen die kunnen triggeren. Geen vreemdgaan of extra partners, maar als je een traditionele, loveable hoofdrolspeler zoekt, kun je dit boek beter overslaan!

Het verhaal

In Twisted Love volgen we Alex Volkov en Ava Chen. Ava heeft een lastige jeugd gehad en probeert naar de toekomst te kijken. Wanneer haar broer voor zijn studies naar het buitenland vertrekt, vraagt hij aan zijn beste vriend, Alex, of die op zijn jongere zusje wil letten. Alex ziet dat absoluut niet zitten, maar hij doet het toch … De meeste mensen zien hem als een monster, toch denkt Ava dat er ergens heel diep in Alex een goede man verborgen zit.

Alex worstelt met enkele trauma’s uit het verleden en hij is gezind op wraak. Dat hij nu moet letten op Ava past helemaal niet in zijn plan.

Het is totaal niet de bedoeling dat Ava en Alex close worden. Wanneer ze toch verliefd worden, komen er veel geheimen aan het licht die voor hen beiden alles kapot zouden kunnen maken

Mening

Omdat de uitgeverij dit boek vier vlammetjes geeft bij ‘steamy level’ ging ik ervan uit dat dit boek zeer veel seksuele scènes zou bevatten. Ook op TikTok hoorde ik al vaak dat de Twisted-serie zeer spicy is. De scènes zelf worden echter niet zo uitgebreid beschreven. Daarom vind ik dat het boek niet superspicy is… Er zitten natuurlijk wel enkele scènes in, maar ik heb al boeken gelezen waar het nog gedetailleerder en waar er nog meer seksscènes in zaten. Het is dan ook eerder een boek dat gaat over liefde en geliefd worden.

In het begin was het niet heel erg duidelijk waar het verhaal over ging en dacht ik eerder dat het echt enkel over de nog te ontstane liefde tussen Ava en Alex ging, maar uiteindelijk wordt het wel duidelijk dat beide personages een groot trauma hebben. Eens de geheimen worden onthult, leest het boek nog vlotter. Bovenop dit alles komt er ook nog bij dat dit boek een murder mystery heeft.

Het personage Alex is een superbezitterige man. De triggerwarning komt hier wel op zijn plaats. Ik vond de dingen die hij deed ook totaal niet aantrekkelijk en het ging soms te ver. Mij stoorde het niet supererg maar ik kan me voorstellen dat het anderen wel stoort.

De schrijfstijl spreekt ook aan, want het boek leest zeer vlot. De hoofdstukken zijn ook niet te lang en je wil steeds weer verder lezen.

Conclusie

Zoek je een spicy romance boek dat niet té spicy is? Een boek waar meer in zit dan enkel smut? Dan is dit zeker een boek waar je doorheen zal vliegen! Daarom voor mij 3,5 sterren.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Livia Peeters

Livia Peeters

Livia Peeters (28) woont in Berchem in België. Ze is leerkracht Nederlands in de eerste graad in een school in Brussel. In haar vrije tijd is ze enorm graag bezig met boeken lezen, vooral YA.

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.