Logo-youngadults-site

Deze boekevenementen mag je niet missen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

In dit artikel kijken we vooruit op enkele grote boekevenementen die er de komende maanden aan zitten te komen in Nederland. De ideale manier om kennis te maken met mensen die dezelfde passie hebben als jou!

6 mei – MAD booktok event 3.0

Het is bijna tijd voor de derde editie van het MAD booktok event! Dat event wordt georganiseerd door @daansbooks en @mireilleisreading in boekhandel Donner in Rotterdam. Op 6 mei is het zo ver: van 19u tot 22u krijg je exclusief toegang tot boekhandel Donnor. Je kan er onder andere auteurs ontmoeten zoals Lisa van Campenhout, Laura Diane, Chinouk Thijssen en BB Salem én bookish items en boeken kopen. Het evenement is helaas al uitverkocht maar hou hen zeker in de gaten voor toekomstige edities van het event!

3 juni – Young Adult festival

Op 3 juni organiseert het jongerenpanel van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken een jongerenfestival in Uden. Er zal onder andere een panelgesprek zijn, heel wat workshops, kraampjes, een photobooth en een silent disco. Er zullen ook enkele BookTokkers aanwezig zijn. Meer info én een kaartje scoren kan je hier terugvinden.

16 juni – Vampyria bal

Altijd al eens naar een bal in het teken van een boek willen gaan? Dan is het Vampyria event iets voor jou. Dat vindt plaats in boekhandel Scheltema. Auteur Victor Dixen zal daarbij aanwezig zijn. In je ticket voor het bal zit ook meteen de limited edition versie van het boek. Een ticket aanschaffen kan hier.

2 juli – Yaltival

Op 2 juli is het weer zo ver: dan vindt Yaltival plaats! Yaltival wordt elk jaar georganiseerd door Dynamo en Van Piere in Eindhoven. Heel wat auteurs zullen aanwezig zijn zoals Emmy van Ruijven, Abi Daré (vorig jaar winnaar van het Beste Boek voor Jongeren), Bertrand Puard, Rima Orie, Lauren Dedroog, Renske de Wolf, Solomonica de Winter en Alyson Derrick uit de Verenigde Staten zullen erbij zijn. Alyson Derrick is co-auteur van She gets the girl en schreef onlangs Forget me not, waarvan in juni de vertaling verschijnt bij Best of YA. Een ticket aanschaffen kan hier.

Naar welk evenement ga jij?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.