Logo-youngadults-site

Millie Bobby Brown schrijft een boek

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

De negentienjarige Millie Bobby Brown, die we uiteraard kennen van haar rol als Eleven in Stranger Things en haar rol in Enola Holmes, is naast actrice binnenkort ook gepubliceerd auteur! Dat nieuws verscheen afgelopen week. In september zal haar historische fictieboek verschijnen bij uitgeverij HarperCollins.

Nineteen Steps

Het boek zal een historische fictie zijn die gebaseerd is op haar familiegeschiedenis. Haar grootvader overleefde in de Tweede Wereldoorlog de Bethnal Green ramp in Londen. Het boek is daardoor erg persoonlijk voor haar. In het boek zullen we de 18-jarige Nellie Morris volgen die samen met haar familie in Bethnal Green woont tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ze wordt verliefd op piloot Ray en wilt een leven met hem opbouwen. Wanneer Nellie haar nieuwe leven met Ray begint te omarmen, gebeurt er een incident met catastrofale gevolgen waardoor Nellie’s wereld in elkaar stuikt. Als het lijkt alsof alle hoop verloren is ontdekt Nellie dat, tegen alle verwachtingen in, liefde en geluk kunnen overwinnen.

Wanneer?

Het boek zal op 12 september 2023 verschijnen in zowel de Verenigde Staten als het Verenigd Koninkrijk.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.