Logo-youngadults-site

Spin-off To All The Boys binnenkort op Netflix

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

De boekenserie Aan alle jongens van wie ik hield werd de afgelopen jaren succesvol door Netflix verfilmd. Schrijfster Jenny Han heeft nu opnieuw de handen in elkaar geslagen met Netflix. Binnenkort kunnen we namelijk kijken naar een spin-off serie. Het is ook meteen de eerste keer dat Netflix een spin-off maakt van een film.

XO, Kitty

In de serie volgen we Kitty Covey, de zus van Lara Jean. Nadat ze haar zus heeft geholpen om de liefde te vinden, wilt ze zelf ook eindelijk de ware leren kennen. Ze verhuist naar Korea nadat ze een beurs ontvangen heeft. Daar komt ze tot de vaststelling dat de liefde vinden moeilijker is wanneer haar eigen hart op het spel staat.

Dit weten we nog meer

De serie zal te zien zijn vanaf 18 mei en zal tien afleveringen tellen van elks ongeveer een halfuur. De hoofdrol wordt vertolkt door Anna Cathcart. Daarnaast zijn er ook enkele terugkerende personages, zoals Jina (Yunjin Kim), Professor Lee (Michael K. Lee) en Madison (Jocelyn Shelfo).

Kijk hier de eerste beelden

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.