Logo-youngadults-site

Maxton Hall College wordt verfilmd

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Er is weer nieuws over een boekverfilming! Maxton Hall College, dat eind vorig jaar in het Nederlands verscheen bij uitgeverij Boekerij in een limited edition, wordt namelijk een serie. Het is de vertaling van Save me van de Duitse bestsellerauteur Mona Kasten. De serie zal het eerste boek tot leven brengen. Het is het eerste deel van een driedelige serie.

Waarover gaat Maxton Hall College?

In het boek volgen we Ruby Bell die naar één van de meest gerenommeerde privéscholen van Engeland gaat. Ze voelt er zich absoluut niet thuis en hoopt zo snel mogelijk af te studeren. Ze brengt veel van haar tijd door in de eeuwenoude bibliotheek. Op een dag ontdekt ze een geheim over de familie Beaufort dat niemand anders weet en ze belandt ze in een verraderlijk web waar ze niet meer uit dreigt te raken.

Waar en wanneer?

De serie zal later dit jaar op Amazon Prime verschijnen onder de naam Save me. Een exacte verschijningsdatum is er nog niet. De serie zal in meer dan 24 landen te zien zijn. In tussentijd kunnen we wel alvast uitkijken naar de vertaling van het tweede deel in de serie. De geheimen van Maxton Hall College verschijnt in juli van dit jaar bij uitgeverij Boekerij.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.