Logo-youngadults-site

Read this!: nieuwe podcast van MNM

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Eerder hadden we het op Young-Adults al over leuke podcast over boeken. Aan dat lijstje kunnen we er nu nog eentje toevoegen! MNM heeft de handen in elkaar geslagen met Shania Gooris en boektokkers om je wekelijks van boekentips te voorzien. Afgelopen donderdag verscheen de eerste aflevering op VRT Max en op de kanalen van MNM.

Read this!

In de podcast horen we de 22-jarige Shania Gooris, de dochter van Sam Gooris & Kelly Pfaff, samen met twee boektokkers een boek bespreken. Zo zullen onder andere boektokkers @theboyreadsbooks, @annelies.pov, @loonieslibrary, @thebookishyasmine en @lifeislikealemon de revue passeren.

De eerste aflevering

De eerste aflevering draait rond Liefdeloos van Alice Oseman. In dat boek gaat Georgia op zoek naar zichzelf. Ze is nog nooit verliefd geweest en wilt graag, nu ze naar de universiteit gaat, eindelijk de liefde van haar leven vinden. In de aflevering bespreken @theboywhoreadbooks en @annelies.pov hoe Liefdeloos een indruk op hen heeft gemaakt en hen tot nadenken heeft gezet. Daarnaast bespreken ze ook de belangrijke thema’s die worden aangekaart in het boek zoals aseksualiteit, diversiteit en vriendschap.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.