Logo-youngadults-site

Shadow and Bone seizoen 2 – Trailer

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Wist je dat het nieuwe seizoen van ‘Shadow and Bone’ op 16 maart op Netflix zal verschijnen? Yes! Kijk hier alvast de onlangs verschenen trailer en ontdek waar dit nieuwe seizoen over zal gaan.

Waar gaat Shadow and Bone over?

Het eerste seizoen van de serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Leigh Bardugo (in het Nederlands ‘Schim en schaduw’) en het eerste boek uit ‘De Kraaien’-duologie (‘Six of Crows’). Hierin maken we onder andere kennis met Alina, Kaz, Jesper en – uiteraard – The Darkling. Het eerste seizoen eindigde met de cliffhanger dat The Darkling nog niet verslagen is en dat hij ontdekt heeft hoe hij de volcra kan beïnvloeden en sturen…

Wat kunnen we verwachten van het tweede seizoen van ‘Shadow and Bone’?

Het tweede seizoen zal losjes gebaseerd zijn op het tweede deel in de ‘Grisha’-trilogie, Siege and Storm (‘Dreiging en Duisternis’). Ook zal het verhaal van ‘Six of Crows’ verder verteld worden. De schrijfster van de boeken, Leigh Bardugo, heeft wel al gewaarschuwd dat sommige personages zich iets anders zullen ontwikkelen in de serie dan in de boeken…

Er zullen een aantal nieuwe acteurs (en bijbehorende personages) in dit seizoen geïntroduceerd worden. Zo zal Patrick Gibson de rol van Nikolai Lantsov gaan vertolken. Jack Wolfe zal de cast gaan aanvullen als Wylan Hendriks/Van Eck en Lewis Tan en Anna Leong Brophy zullen te zien zijn als de tweeling Tolya Yul-Battar en Tamar Kir-Battar.

Vanaf 16 maart is het nieuwe seizoen van ‘Shadow and Bone’ te bingen op Netflix! 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Anina

Anina

Anina van As (23) houdt al haar hele leven van lezen en boeken. Hoewel ze geniet van een goede thriller en een liefdevolle roman, blijven YA-boeken altijd haar favoriet. Naast lezen vindt ze het leuk om creatief bezig te zijn, te sporten, series en films te kijken en is het haar droom ooit een eigen boek te schrijven. In het dagelijks leven werkt Anina als kleuterleerkracht op een basisschool in de buurt van Rotterdam. Hoewel de kinderen in haar klas nog een beetje te klein zijn om zelf te kunnen lezen, vindt ze het geweldig om prentenboeken voor te lezen en de kinderen die het willen te leren lezen. Naast haar baan doet ze de master Educational Needs.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.