Geplaatst op Geef een reactie

Queen Charlotte: A Bridgerton Story teaser trailer

We hoeven niet lang meer te wachten tot we een nieuw seizoen van Bridgerton krijgen. Of in ieder geval, een verhaal dat zich in de Bridgerton wereld afspeelt. Op 4 mei 2023 komt namelijk de prequel Queen Charlotte: A Bridgerton Story uit. Deze serie zal zich dus niet focussen op een van de broers en zussen Bridgerton, maar op de koningin en haar jeugd.

Waar gaat de prequel over?

Naast de jeugd van koningin Charlotte zullen we ook de jongere jaren van Violet Bridgerton en Lady Danbury terugzien. De serie zal vooral over de opkomst en het liefdesverhaal van koningin Charlotte gaan, maar we zullen dus ook meer te weten komen over andere belangrijke vrouwen in de Bridgerton serie.

De cast

Aangezien de serie het leven jaren terug volgt zullen we veel nieuwe acteurs en actrices zien. Actrice India Amarteifio zal de rol van de jonge koningin Charlotte vertolken. Corey Mylchreest zal de rol van koning George III op zich nemen. Arsema Thomas zal de jonge Agatha Danbury spelen.

De teaser trailer

De teaser trailer voor deze serie is inmiddels gedeeld door Netflix. Bekijk ‘m hier:


Ik kan persoonlijk niet wachten tot ik de serie kan kijken, maar nog even geduld hebben tot 4 mei dus. Zijn jullie ook zo excited?

Geef een reactie