Logo-youngadults-site

Blake Lively en Justin Baldoni gecast voor verfilming It ends with us

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

De boeken van Colleen Hoover zijn razend populair in de boekenwereld, voornamelijk op BookTok. Zo ook haar nieuwste verschenen boek It starts with us, dat zich afspeelt voor de gebeurtenissen van It ends with us. Die populariteit maakt dat er ook heel wat interesse is om haar boeken te gaan verfilmen. Zo ontwikkelt Sony momenteel een film rond It ends with us.

Over it ends with us

It ends with us, dat in het Nederlands vescheen bij uitgeverij Zomer & Keuning, is een new adult boek over Lily die verliefd wordt op de knappe neurochirurg Ryle. Die relatie doet haar terugdenken aan haar eerste relatie met Atlas. Wanneer Atlas terug in haar leven verschijnt, dreigt alles wat Lily heeft opgebouwd met Ryle in het water te vallen.

Filmnieuws

Gisteren werd door Colleen Hoover zelf op Instagram en op de Amerikaanse website Verity bekendgemaakt dat Blake Lively en Justin Baldoni de hoofdrollen van Lily en Ryle zullen spelen in de film. Lively vertolkte eerder al een rol in de tv-serie Gossip Girl en schitterde ook in enkele films, zoals The Age of Adaline en The Rhythm Section. Justin Baldoni kennen we voornamelijk van zijn rol in Jane the Virgin. Baldoni zal daarnaast ook als regisseur actief zijn. Hij recenseerde ook de verfilming van Five Feet Apart.

Kritiek

Toch komt er ook wel wat kritiek op het nieuws. Zo vinden heel wat lezers dat Blake Lively, die 35 jaar is, te oud is om de rol van de 23-jarige Lily te vertolken. Daarnaast komt er ook kritiek op de boeken van Hoover. Zo zouden ze ongezonde, toxische relaties en misbruik romantiseren. Dat schrijft Jeanette McKellar in haar artikel in The Tulane Hullabaloo.

Bron: Variety, Elle & The Tulane Hullabaloo

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.