Logo-youngadults-site

Vampire Academy gecanceld na één seizoen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Nog meer vervelend serienieuws. Na één seizoen is Vampire Academy gecanceld. De serie was tot nu toe alleen te zien op Peacock tv. Aangezien dat nog niet beschikbaar is in Nederland, is de kans groot dat je deze serie nog niet gezien hebt.

In 2014 kwam de gelijknamige film naar het boek van Richelle Mead uit. De film werd matig ontvangen en kreeg toen geen vervolg. Bekijk hier de trailer:

Daarna besloot Peacock tv een kansje te wagen. Afgelopen jaar kwam de gelijknamige tv-serie met tien afleveringen uit. Bekijk de trailer hier:

Maar helaas mocht het niet baten. Na slechts één seizoen hebben ze besloten de serie te beëindigen. Ik vind het persoonlijk erg jammer. Ik heb de serie nog niet gezien, maar ik heb de boeken gelezen en ik denk dat er veel potentie in zit.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Louise Rademaker

Louise Rademaker

Louise Rademaker (26) leest en schrijft al zo lang ze zich kan herinneren. Ze heeft een master in schrijven en houdt van koffie, poëzie, YA, films, series en gamen.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.